Meghalt apukám, anyám köteles kifizetni a házból a rám hagyott részt?
Figyelt kérdés
A ház anyu és apu nevén volt vagyis a felét örököltük a tesómmal, közös egyenlő részben. Én elköltöztem, tesóm él most ott anyámmal. Kellene a pénz, köteles kifizetni engem ha szeretném?2012. máj. 10. 15:20
21/26 anonim válasza:
hmmm...mókás emberek vannak....soha de soha nem tudnám ezt így nézni ahogy te....gratulálok...
22/26 anonim válasza:
A rád eső 25 %-ból te még nem vehetnél lakást hitelt kellene felvenned hogy téged kifizessenek nekik is hitelt kell fel venni nem biztos hogy olyan jó ha az egész család adósságba veri magát.
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A negatív kritikáknak, akik azt írták,hogy gyönyörű gyerek vagyok, azoknak üzenném,hogy sajnos szöveg értési problémái vannak. Mivel írtam ,hogy nem akarom kisemmizni őket. Mert ha azt írtam volna ,hogy minden áron meg akarom szerezni a pénzt akár így akár úgy, akkor jogos lenne ez a vélemény.De Eszem ágába sincs anyámat utcára tenni. Még én segítem őt a fizetésemből, pedig nem élek ott.
Ez csak egy kérdés volt, hogy esetleg kérhetném-e. Nem kell mindjárt leszólni egy kérdés miatt...és elmondani mindennek a másikat!
2012. máj. 11. 08:31
24/26 anonim válasza:
Mit vársz? emberek, magyarok SŐT nők!
25/26 anonim válasza:
Magadnak gratulálj, hogy csak csőlátásod van, más szemszögből nem tudsz nézni.
26/26 anonim válasza:
Nem köteles. Majd anyukád halála után feleztek tesóddal, (vagy egyikőtök megveszi a másik részét, vagy eladjátok és a pénz fele-fele a tiétek), addig azonban az a ház nem a vagyonod, hanem ÖRÖKSÉG. Tehát majd a szülők halála után fogod megkapni, addig csak papíron a tiéd a negyede, rendelkezni nem tudsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!