Apáék el akarnak költözni, de én nem akarok,, akárhogy kérem aput, hogy ne költözzünk akkor sem tudom meggyőzni :(
Azt szeretném kérdezni, hogy a mamámékhoz tudok-e költözni (ugyan abba a városban élnek ahol mi), papám 50 éves és rendszeresen jár dolgozni?
kérlek írjatok :(
2012. máj. 9. 15:56
1/5 anonim válasza:
Öhm...mama=nagyi vagy anyu? Mert ha szüleid elváltak és rendkívül indokolt akkor úgy hallottam, kérvényezheted hogy a döntés ellenére édesanyádnál élhess. Többet sajna nem tudok segíteni.
2012. máj. 9. 16:08
2/5 anonim válasza:
Az életben néha muszáj otthagyni azt ami eddig az otthonunk volt, de ne félj mert a változás nem feltétlenül rossz, új környezet, új emberek új lehetőségek stb. Gondolom faterod se hobbiból akar elköltözni. Amúgy meg bármikor visszanézhetsz nagyszüleidhez:)Nem hiszem hogy faterod belemenne hogy otthagy ha egy kicsit is szeret.
2012. máj. 9. 16:08
3/5 anonim válasza:
Ezt a szüleidtől meg a nagyszüleidtől kell megkérdezni. Ha van valami olyan, ami komolynak hangzik és hivatkozni tudsz rá (főleg tanulással kapcsolatos), azt hozd fel érvnek (pl. nehéz lenne most iskolát váltani; nem akarod otthagyni az edzést/zeneiskolát/színjátszókört/akármit, amit csinálsz), és akkor ha a papáék megengedik, maradhatsz ott. (sok gyerek lakik nagyszülőkkel mert pl. nincs jó iskola a városában).
2012. máj. 9. 16:31
4/5 anonim válasza:
Ha a szüleid és a nagymamád is beleegyeznek, akkor persze, hogy lakhatsz ott.
Ha nem, akkor sajnos nem.
2012. máj. 9. 16:42
5/5 anonim válasza:
Az emberek szinte rettegnek a változástól. A te korodban valószínüleg arról van szó, hogy ott vannak a barátaid igaz? ÉS attól félsz, hogy nem találkozol velük, nem lesznek már barátaid stb.
Ez lehet, hogy neked is egy nagyon jó lehetőség. Később, mikor gimibe fogsz járni, meg munka szempontjából. Sajnos te nem mondhatod meg, hogy mit csináljanak a szüledi. Valószínüleg okkal akarnak elköltözni, és neked menni kell. Ha a nagymamádhoz mész lakni, akkor külön kell kérni szerintem, hogy a mamád legyen a gyámod, mivel még fiatalkorú vagy. A szüleid mellett a helyed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!