Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a más gyerekét nevelni?

Milyen a más gyerekét nevelni?

Figyelt kérdés
Egyre több férfi neveli más apuka gyerekét a családban. Kis túlzással úgy tűnik, lassan a férfiak egyik fele neveli a másik felének a gyerekeit. Hogy tudtok megbirkózni a feladattal? Szívesen vállaljátok, vagy kényszerűségből? Aki nem nős: lenne a gyerek akadály?
2009. jún. 25. 00:43
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Apai nagymamám első férje háborúban meghalt, és egyedül maradt a közös kislányukkal. Nagymama újból férjhez ment, nagyapámnak nem okozott problémát a kislány, felnevelte őt is, és született még 6 testvér mellé. A nagynéném az egyik legragaszkodóbb a 7 testvér közül, mindenhol ott akar lenni, az se zavarja, hogy a lábai nincsenek jól. Rajta kívül még egy nagynénémet tudom arról az ágról, aki hasonlóan pörgős és ragaszkodó.
2009. jún. 25. 01:03
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Egy barátnőm két gyerekkel vált el. Rá fél évre talált valakit, akihez férjhez is ment, és lett egy közös gyerek. A srác nem tett különbséget a gyerekek között. Ugyanúgy vitte őket edzésre, suliba, fagyizni, akárhova, mintha az apjuk lett volna. A csajnak ez sem felelt meg, lepattant egy másik pasival, akinek 4 gyereke van. Úgy hiszem tehát, hogy egy ffinak nem gond más gyerekét nevelni. Ez csak egy példa volt, de rengeteg párt ismerek, akik nem csak közös gyereket nevelnek.
2009. jún. 25. 07:08
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Elváltam és van egy 6 éves fiam. 1,5 éve van egy párom akivel együtt neveljük fiam. Sosem gondoltam volna,hogy ez fog történni. Imádják egymást...nagyon... Úgy szereti,mintha sajátja lenne. Mondtam is páromnak minden tiszteletem övé,mert én nem lennék képes így szeretni egy olyan gyereket aki nem saját.
2009. jún. 25. 08:18
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Nálam az emberség "fokmérője" úgymond, hogy egy felnőtt ember hogy viszonyul a saját és mások gyerekeihez. Nagyon sok embert ismerek, aki a felesége előző házasságából született gyermekét is neveli, és mondhatom, le a kalappal előtte, soha nem vettem észre, hogy különbséget tenne a gyerkőcök között. Nincs is miért, mert az a gyerek semmiről nem tehet.

Olyan is ismerek viszont, aki elvett egy nőt, akinek már volt két gyereke, lett egy közös, és a férfi csak a saját gyereke neveltetésének a felét(!!!!) hajlandó fizetni! Mert ugye, csak "félig" övé a gyerek, a másik kettőhöz meg semmi köze. És a legdurvább, hogy arra kapacitálja szegény feleségét, hogy szüljön még egyet! Ezt a férfit én szívből megvetem.

2009. jún. 25. 08:32
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

A parom is neveli a lanyomat, nagyon szeretik egymast. A lanyom sokkal jobban egyezik es jobban is szereti mint a sajat apjat. Jo latni oket egyutt. Ami a meglepo, hogy mar kamaszodik a leanyzo es ugyan ugy fordul kerdesekkel a "pot apuhoz" mint ahogy a sajatjahoz kellene.

12eves lany anyukaja

2009. jún. 25. 09:18
 6/10 A kérdező kommentje:
jÓ EZEKET HALLANI. eLLENPLDA NICS? vAGY AKINÉL LENNE, AZ NEM VESZ EL GYEREKES NŐT? Bocsánat, Caps Lock bennmaradt.
2009. jún. 25. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

szia,

nálunk fordítva lesz, nő létemre a párom előző házasságából született fiát is nevelni fogom a saját kisfiam, és a születendő baba mellett. Ráadásul nem is járt még Magyarországon, én csak egyszer találkoztam vele 5 év alatt. Kb. egy hónap múlva érkezik ... és nagyon félek a jövőtől.

Leginkább talán attól, hogy a 20 hós kisfiamat hogyan fogják érinteni a változások, mert néhány hós különbséggel 2 tesója lesz, egy nagy fiú és egy kicsi lány.

Meg attól is, hogy a nagy tesó, most lesz iskolás, és a magyar nyelvet csak töri, különórára nem telik ....

2009. jún. 26. 00:19
 8/10 anonim válasza:
Sziasztok én 23 éves férfi vagyok a párom 20 éves és van egy imádni való 8 hónapos fia. Semmi gond nincs. Rendszeresen meg kapom h nagyon felnéz rám mert más nem vállalta volna be. De szerintem ha 2 ember őszintén szereti egymást akkor egy gyermek nem lehet probléma.
2011. okt. 4. 23:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Vannak sokkal drámaibb esetek is, amikor megvalósul ez a felállás. Házasságtörésből származó gyermeket is felneveltek már, nem is egy ilyen esetről tudok. A családomban is volt erre példa. A házasságok kibírták az árulást és a gyerekek úgy nőttek fel, hogy mit sem tudtak az egészről, érzéseik nem változtak meg azután sem, hogy megtudták az igazságot.
2017. aug. 13. 20:29
 10/10 AudioTherapy válasza:
25%

Gyerekes anyát ergó milfet csak és kizárólag lekúrni. Amíg jó, addig meget, utána kuka.

Az olyan megjegyzésekkel, dícséretekkel meg hogy “le a kalappal” vagy hogy “büszke rád, mert más pulyáját tutujgatod” kisbarátom kitörölheted a segged majd egyúttal a hajadra is kenheted.

Milfet csak lekúrni gyerekek.

2020. ápr. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!