Milyen a más gyerekét nevelni?
Nálam az emberség "fokmérője" úgymond, hogy egy felnőtt ember hogy viszonyul a saját és mások gyerekeihez. Nagyon sok embert ismerek, aki a felesége előző házasságából született gyermekét is neveli, és mondhatom, le a kalappal előtte, soha nem vettem észre, hogy különbséget tenne a gyerkőcök között. Nincs is miért, mert az a gyerek semmiről nem tehet.
Olyan is ismerek viszont, aki elvett egy nőt, akinek már volt két gyereke, lett egy közös, és a férfi csak a saját gyereke neveltetésének a felét(!!!!) hajlandó fizetni! Mert ugye, csak "félig" övé a gyerek, a másik kettőhöz meg semmi köze. És a legdurvább, hogy arra kapacitálja szegény feleségét, hogy szüljön még egyet! Ezt a férfit én szívből megvetem.
A parom is neveli a lanyomat, nagyon szeretik egymast. A lanyom sokkal jobban egyezik es jobban is szereti mint a sajat apjat. Jo latni oket egyutt. Ami a meglepo, hogy mar kamaszodik a leanyzo es ugyan ugy fordul kerdesekkel a "pot apuhoz" mint ahogy a sajatjahoz kellene.
12eves lany anyukaja
szia,
nálunk fordítva lesz, nő létemre a párom előző házasságából született fiát is nevelni fogom a saját kisfiam, és a születendő baba mellett. Ráadásul nem is járt még Magyarországon, én csak egyszer találkoztam vele 5 év alatt. Kb. egy hónap múlva érkezik ... és nagyon félek a jövőtől.
Leginkább talán attól, hogy a 20 hós kisfiamat hogyan fogják érinteni a változások, mert néhány hós különbséggel 2 tesója lesz, egy nagy fiú és egy kicsi lány.
Meg attól is, hogy a nagy tesó, most lesz iskolás, és a magyar nyelvet csak töri, különórára nem telik ....
Gyerekes anyát ergó milfet csak és kizárólag lekúrni. Amíg jó, addig meget, utána kuka.
Az olyan megjegyzésekkel, dícséretekkel meg hogy “le a kalappal” vagy hogy “büszke rád, mert más pulyáját tutujgatod” kisbarátom kitörölheted a segged majd egyúttal a hajadra is kenheted.
Milfet csak lekúrni gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!