Nem kell aggódnom?
Figyelt kérdés
1 gyerekes, 24 éves leány a párom. 1 szakban dolgozunk. A kollégái elhívták munka után bográcsozni. Estére hazaér. a lány természete szerint nem túl könnyűvérű. Ez belefér egy 2 éves kapcsolatba?2012. máj. 9. 09:01
11/18 anonim 

válasza:

eddig elég voltál neki te és a gyerek. most viszont már menne erre-arra. ha a kapcsolatotok harmonikus,nincs miért aggódnod. azonban ha a kapcsolatotok romlott az utóbbi időben,akkor kitörési lehetőséget is láthat ebben.
sztem kivánj neki jó szórakozást és ennyi. inkább azon aggódj h otthon h mennek a dolgok
12/18 anonim 

válasza:

Nem értem a kérdést. Félsz, hogy magáévá teszi a bogrács tartalmát?! 24/N
13/18 anonim 

válasza:

Persze hogy belefér!!Ne aggódj.Te nem szoktál elmenni a barátaiddal szórakozni?Vagy ez miért kérdés,hogy bele fér-e?
14/18 A kérdező kommentje:
Igen én is megyek. Igazatok van. Nagy gondunk nincs otthon, csak furi, hogy így döntött. Persze nem vagyok féltékeny sem, de érdekes döntésnek tartom. Köszi a válaszokat. :)
2012. máj. 9. 10:47
15/18 anonim 

válasza:

Mi vagy te börtönőr? Örülj, h vannak barátai. Ja,.te nem örülsz, mert így nem tudod kisajátítani...hát ez van...
16/18 A kérdező kommentje:
Gondolom, az utolsó hozzászóló nem olvasta amit írtam, csak írt.
2012. máj. 9. 13:19
17/18 anonim 

válasza:

Ha nem vagy féltékeny, akkor miért fontos, hogy "nem túl könnyűvérű"? Egyébként meg milyen az, aki "nem túl könnyűvérű"? Nem túl könnyen, de azért rá lehet venni? Nem piszkálni akarlak, szerintem ezzel nem ártana tisztába jönnöd. Bízz meg a párodban, ha azt akarod, hogy sokáig tartson a kapcsolatotok. 24/N
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14. válaszoló. Igazán értékes hozzászólás.
2012. máj. 9. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!