Aggódnom kellene a húgom miatt?
inkább örülj neki,hogy ilyen
mitől rosszabb egy norvég/finn/német pasi mint egy magyar?
jól beszél idegen nyelveket,ergó megértik egymást..akkor mi a baj?
Hát ennél nagyobb baja ne legyen :) Hiába európaiak, azért más nyelv, kicsit más kultúra, más mentalitás. Érdekesebb, több az újdonság, mert magán az emberen kívül egy komplett kulturális hátteret is meg kell ismerni.
Nekem is sok külföldi barátom volt, bár magyarok is, a férjem is magyar lett, de a nemzetisége nyomott a legkevesebbet a latban.
Aki több nyelven beszél, az nagyon hátra tudja sorolni a nemzetiséget, mint szempontot.
Ha pedig külföldi lesz a gyereke apja, az a gyereknek is nagy előny, mert rögtön kétnyelvű lesz, így később más nyelveket is könnyebben tanul.
Nekem csak az jut eszembe, hogy talán dobbantani akar innen. És így sokkal könnyebb új életet kezdeni egy másik országban, mint teljesen egyedül, segítség nélkül.
Amúgy szerintem ne aggódj, normális. Akkor nem lenne normális, ha arabbal állítana be :)
Nem látok ebben semmi rosszat.
A húgod felnőtt nő, és látni valóan tud magára vigyázni. A nyelv biztosan fog nehézséget okozni, de majd a húgod fordít, elvégre az ő pasija. A szüleiteknek meg miért is kéne magyarázkodni? Valószínűleg már tudják, hogy van egy finn barátja, nem? Nem ott fog leesni az álluk, hogy nem magyar. Egyébként meg mert csak. Mert bele szerelmes. Mert őt választotta. Pont.
Szerintem ne aggódj.
Lehet, hogy azt tartja vonzónak, hogy egy más kultúra, más szokásokkal, más temperamentummal, de az egzotikumot nem tartja vonzónak.
Lehet, hogy simán csak a magas, hűvös, esetleg szőke északi pasik jönnek be neki.
Gondolom, sokat forgolódik nemzetközi környezetben is.
Az is lehet, hogy egyszerűen a magyar pasikkal szemben alakult ki benne valamiért negatív előítélet.
Lehet, hogy egyszerűen szeretne külföldihez férjhez menni, hogy könnyebben tudjon "nyugaton" új életet kezdeni.
Vagy egyszerűen sokkal több idegen országbeli férfi veszi körül egy multinacionális környezetben, mint magyar, és ezt dobta a gép.
Ha ő nem aggódik, neked sem kell, ezzel nincs semmi baj. :D
A szülőknek meg majd ő elmeséli, te is legyél laza, majd megoldja ő helyzetet, ahogy elnézem, határozott, talpraesett hölgyemény lehet, nem fog zavarba jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!