Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aggódnom kellene a húgom miatt?

Aggódnom kellene a húgom miatt?

Figyelt kérdés
A húgom egy 25 éves nő, én egy 30éves férfi vagyok. A kapcsolatunk kiegyensúlyozott, ő mindenki nagyon kedves, segítőkész, vidám természet. Viszont mostanában olyan rossz érzésem van, na nem azért, mert rosszat tett, csak van valami amit egyszerűen nem értek. A húgomnak szinte csak más nemzetiségű ráadásul küldölfön is élő pasijai vannak. Ő programozóként dolgozik, és túlzás nélkül mondhatom, mivel nagyon jó a szakmájában hihetetlenül jól keres, ráadásul össze-vissza ingázik több ország közt de ideje nagy részét itthon tölti. Nem a pénz alapján választ, mert volt már mindenféle barátja is, olyan aki tanárként mosogatni kényszerült és sorolhatnám. Egyetlen egy tényleg gazdag barátja volt,de őt hamar ki is rakta, mivel ő apuci pénzéből élt és a húgomnak ez nem volt szimpatikus. Eddig rendben is van, de hogy létezik az, hogy eddig egy magyar barátja sem volt? Kezdve a gimitől...Én nem értem. Először azt hittem valami "egzotikumot" keres, de ezt nem mondanám, mivel nem fekete, arab, vagy zsidó barátai voltak, hanem, német,francia,svéd,norvég,dán,brit és most egy finn. Eddig senkit se hozott haza bemutatni a szüleimnek, de most a finn pasit haza akarja hozni. Akkor ez elég komoly lehet feltételezem, bár az eddigi kapcsolatai se voltak lazák. A szüleim semmilyen idegen nyelven nem beszélnek,én csak angolul érdekes szituáció lesz. Szóval a fentebb felsorolt férfiakban szerintem sokkal több egzotikum nincs, mint egy magyar pasiban. A húgom egy baromi jó nő, és ezt nem csak én állítom, szinte az összes haverom bepróbálkozott, vagy csak szeretett volna, mert hiába kedves, sokan nem mernek lépni és csak csorgatják a nyálukat. Az az igazi klasszikus szépség, akire senki se mondaná, hogy nem gyönyörű, babaarc, és nőies test. Tehát még azt se feltételezhetem,hogy nem kell egy magyar pasinak. Próbáltam erről már beszélni vele, de nem tudta megmagyarázni, azt mondja véletlen, de szerintem ez nem lehet az. Gondoltam kinövi, erre most haza hozza ezt a pasit,szerintem nem fogja kinőni. Ti mit gondoltok? Néha nem tudom eldönteni, hogy "segítenem" kellene neki valahogy vagy sem? Lehet lelkileg nem teljesen okés vele valami? Egyébként nagyon vidám természet, igazán életrevaló. A nézetei szerintem bizonyos szempontból elég "konzervatívak" nem iszik alkoholt, nem dohányzik, ő még nem süllyedt el a "liberalizmusban". Viszont, nekem mintha kicsit túl "nemzetközi" lenne. Mondok egy példát, egyszer a baráti társaságunkhoz csapódott pár francia fiatal, sokan hőbörögtek,hogy hát mi vagyunk többen majd fordítunk nekik angolra, a húgom lazán beszélt hozzájuk franciául, és volt,hogy előbb mondta nekik franciául, hogy mit szeretne nekünk mondani,majd nekünk magyarul,hogy ne érezzék magukat kellemetlenül. Az angolon kívül az összes nyelvet magától illetve a barátaitól tanulta, és kb folyékonyan beszél mindegyiken. Amiért nagyon büszke vagyok rá. De biztos,hogy normális ez?
2011. jún. 6. 10:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat..

De hasonló cipőben járok, mint a húgod.

23 éves vagyok, mindenem az utazás, jártam már az összes kontinensen hosszabb távon, és nekem is több nemzetiségű barátaim voltak, most pedig évek óta egy német fiúval járok. Egyetlen magyar fiúval se jöttem még soha össze.

Én is főleg véletlennek tartom, de azért látom is a különbséget a magyar és a német férfiak között.

És hát sajnos nem a magyarok felé mutat a mérleg nyelve.

Jobb élet van Nyugaton, és ez nagyon sok területen érezhető, így nekem a német barátom jelleme/gondolkodása sokkal vonzóbb, mint a magyaroké.

Persze nem szabad általánosítani, tudom a magyarok között is akadnak ilyen emberek, de sokkal kevesebb, és velem még egyik se szeretett volna összejönni.

2011. jún. 6. 12:22
 22/29 anonim ***** válasza:
Válassz neki egy magyart aztán rájösz idővel miért külföldit akar egyre több nő.A barátok meg akik megszólják mert külföldit szeret nem barátok.
2011. jún. 6. 12:24
 23/29 anonim ***** válasza:

Én Dániában éltem hosszabb ideig,szerintem eléggé hasonlítanak a finnekre mentalitásban..

Szóval nyitottak az újdonságra,nagyon nem keménykalaposak.. szeretik a divatos dolgokat az élet minden területén (lakberendezés, öltözködés), udvariasak, és legtöbbjüknek fontos a sport. A finnek meg híresek arról, hogy jól bírják az alkoholt :)

2011. jún. 6. 12:38
 24/29 A kérdező kommentje:
Ahogy látom nincs egyedül. Valóban mostanában egyre több magyar nő szeretne külföldit? Természetesen, most arra az esetre gondolok, mikor nem a pénz motivál. Az én környezetemben csak a húgom ilyen, ezért meglepő. Mutatott róla egy képet, magas, sportos,vékony, szinte majdnem "fehér" haja van, annyira szőke. Akkor ő ilyen "tipikus" finn külsőre? Tudtam, hogy nagyon világos a hajuk stb, de ez nekem már szinte extrém:), itthon nem láttam még ilyen természetes szőkét. Nincs vele bajom, csak mosolyogtam.
2011. jún. 6. 12:53
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem extrém, nyugi, ők ilyenek. Bár a teljes szőke palettát felvonultatják, de gyakori a szinte fehérszőke haj. Nagyon szépek, ahogy megy a család kirándulni, sétálni, és mama-papa és a 4-5 gyerek is ilyen szép szöszi. :) (Emellett én magam nem vagyok szőkehaj-mániás, mielőtt félreértitek, a festett pl. irritál, én is barna vagyok, de ők természetesen ilyenek, és szépek nagyon!)
2011. jún. 6. 13:14
 26/29 A kérdező kommentje:
Igen, a srác tényleg olyan barátságosnak tűnik, mintha egy idillikus családi magazinból lépett volna ki, legalábbis így képről. Csak nekem furcsa ez a "brutál szőke" haj. Nincs ezzel gond,csak megjegyeztem.
2011. jún. 6. 15:38
 27/29 anonim ***** válasza:
A hajszinével van bajod,kérd meg hogy festese be.Amúgy Imádom ezt a felszinességet,ez azért rossz mert túl szőke,az túl vörös,az túl vékony stb,nem mindegy milyen a haj szine testalkata,nemzetisége, a húgod őt választotta mert szereti,mert valószinű több kedvességet kap tőle mint egy átlag magyar kőbunkó pasitól,inkább örülj a testvéred boldogságának.
2011. jún. 6. 15:48
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem bánok túl jól a szavakkal. Nem úgy értettem, hogy baj, hogy szőke, hanem úgy, hogy milyen érdekes, hogy ilyen haja van, nincs benne negatívum, úgy értettem, hogy nekem ez "különleges", extra, mert ilyet még nem láttam. Ezzel arra célzok, hogy biztos sok dologban lesz még "más", és szeretném kicsit az ő hazáját és az ottani embereket is megismerni a húgom és a leendő baba miatt.
2011. jún. 6. 15:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Szóval ne aggódj, valószínűleg a fiú tökéletes a húgod mellé, remélem sikerül a szülőkkel is jól összehozni. :)
2011. jún. 6. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!