Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én izgatom túl magam a...

Csak én izgatom túl magam a dolgon, vagy más szerint is már sok lehet ez érzelmileg?

Figyelt kérdés

Párom elvált, van két gyerkőc, nekem ő az első komoly kapcsolatom, lassan 7 éve együtt, ebből 2 éve fogunk lassan együtt lakni, most közeledik tán az eljegyzés, mert a babat már tudjuk mikor (hamarosan) szeretnénk.

A helyzet: jönnek a gyerekei 3 hétre, mindig nehezen viselem az elején, azt mindig összeszokunk, és mikor elmennek már fura a nagy csend. Most viszont az ex az új pasijával és a már közös gyerekükkel is nálunk akarnak aludni, mert ők osztálytalira mennek, szóval mi fogunk vigyázni az ő gyerekükre (párom ex feleségének az új pasijával lett gyerekére). Hát mondom, jó, bár nem lesz könnyű, nincs vita, de mindig feszélyezve érzem ilyenkor magam, egyszer gyerekek keresztelője miatt (nagy korukban lettek keresztelve) mi is aludtunk ott. De ehhez még kiakadtam, hogy a csaj megkért minket, hogy a kiskutyánkat tegyük ki az udvarra, mert ő nem bírja a kutyákat!!! Engem ez sért: tudom sokak mondják kutyának kinn a helye, én is így gondoltam sokáig, de őt úgy megszerettük, sajnáltuk kitenni, így itt bent alszik, van kosara abban, szerintem rendesen takarítok ahogy lehet.

Szerintem ha valaki jön vendégségbe ne már ő szabjon meg dolgokat, ez a mi otthonunk. Most is tudja, hogy a párom nem szeret konfrontálódni, és ő csak azt mondja megoldjuk, de én ebből nem szeretnék engedni, ne már, abban maradtunk, majd ahogy hozza a helyzet...

Szerintetek? Én viszem túlzásba, vagy mást is megviselne lelkileg ez?

2009. jún. 24. 18:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Párom sem tenné ki a kutyust, elején ő volt az aki nem akarta kint hagyni, mert én is korábban úgy gondoltam, kint a helye. De most exe miatt kitenni a kutyunkat?

Jah, és a csaj megölt egy kutyát.. nem részletezném. Párom szerint fél inkább tőle, mint hogy nem bírja a kutyaszőrt - erre hivatkozott.

2009. jún. 24. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem túlzod el a dolgokat. Nehogy hagyd, hogy rátok telepedjenek egészen. A tervezett egyszeri ott-alvás még elfogadható, ha ti is náluk aludtatok egyszer, de ebből rendszert ne hagyj csinálni. A kiskutyát meg ki ne tegyétek miattuk, ha egyszer a házban a helye. Ilyen kívánsága a vengédnek NEM lehet! Így is elég engedékeny vagy. Vigyázz, ezzel nehogy visszaéljenek!!
2009. jún. 24. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy kitedd a kutyát, eszedbe ne jusson. Ha nem tetszik az exnek a rendszer, akkor menjen szállodába. ha te, a párod és majd a kisbaba el tudjátok viselni a kutyát a lakásban, akkor nehogymár egy felnőtt nő hisztije miatt kelljen kitenni! Milyen alapon parancsolna ő a te házadban? Örüljön, hogy megtűröd.
2009. jún. 24. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem egyáltalán nem viszed túlzásba. Én azt sem engedném h nálunk aludjon. Nehogy már ő szabja meg h hol van a kutya. Teljesen igazad van.
2009. jún. 24. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem raknám ki, a saját lakásomba az én szavam a fő nem másé. Ha nem tetszik neki el lehet menni. Ne hagyjátok rá, mondjátok meg hogy itt ez van, ha tetszik akkor maradjon ha nem meg ott az ajtó.
2009. jún. 24. 18:49
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
Kezdj új életet a kutyával!
2009. jún. 24. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ki ne tedd a kutyát! Én már csak dacból sem tenném ki! Nehogy már, a csaj odaviszi az egész "pereputtyát" (ezt nem a pároddal közös gyerekekre értem), és még ő követelőzne??? Örüljön inkább, hogy megszállhatnak nálatok. Legyél kemény, és ne engedj az elveidből!
2009. jún. 24. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
teljesen egyetértek az előző válaszolókkal! Nem viszed túlzába egyáltalán! Hamár voltatok olyan rendesek, hogy ott aludhatnak nálatok [ mert sztem egyáltalán nem lehet jó a párodnak sem, hogy ott az exe mindenestől!meg neked sem ], akkor nehogy már meg is mondják, hogy a kutyát ki kell vinni! ez vicc.. jó hogy nem találja ki, hogy mit tudom én, ő nem szereti a barna színt, ezért ki kell vinni a házból a barnaszínű bútorokat! na nemár. az a ti otthonotok, és ott az van, amit ti mondtok! ha pedig ez nekik nem tetszik, akkor ott az ajtó, és becsukhatják maguk után.
2009. jún. 24. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlzol, igazad van. Ha nem tetszik a szobátok berendezése az exnek, akkor átrendezitek a kedvéért?
2009. jún. 24. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már attól túl rendes vgy, hogy megengeded, hogy ott aludjon az ex az új pasijával! Menjen motelbe. Vag yhaová akar...

Én nem engedném, az biztos.

Pláne nem tenném ki a családtagomat az udvarra a kedvéért. Ennyi. Ne hagyd magadat, ez a te házad is, nem csak a párodé. Ha ő nem akar konfrontálódni, ne tegye, vállald fel a "bunkó" szerepét és közöld te.

Nekünk van kutyánk, aki sose jön a házba, de ha bejönne, nem tenném ki más kedvéért.

2009. jún. 25. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!