Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám miért nem mellettem...

Apukám miért nem mellettem áll a vitákban?

Figyelt kérdés

Apunak 3 éve van barátnője, lassan kezdem megszokni de még mindig nem szeretem, sok hibát követett el de ez most lényegtelen. Apa fojton a NŐ mellett áll és mindig őt védi, még anyunak is hazudik hogy védje azt a .....

Állandóan azt mondja apa hogy bizzak benne szeressem jobban, de nem tudom ha állandóan arra ad okot hogy folyton csalódok benne, mit tehetnék? 14/L

2012. máj. 7. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Védeni azt szoktak, akit támadnak. Miért van támadva az a nő és mivel?

Mondjuk a családi miliőtök kissé kusza nekem, nem értem, miért van apukádnak ennyire intenzív kommunikációja anyukáddal, ha van barátnője.

2012. máj. 7. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Apukádnak több neje van? És anyukád is tudja?
2012. máj. 7. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Először is a szeretetet és a bizalmat nem lehet erőlteni, hiába kéri apud.

Másrészt tudni kell, hogy a szexuális kapcsolat erős kapocs. Az a nő nagyobb befolyással van apádra, mint te vagy az anyud, hiába vagy te a gyereke, ő meg a gyereke anyja, ha azzal a nővel eszik, alszik stb.

A kérdésed elég általános, semmi konkrétum nincs benne, milyen vitákban nem áll melletted az apád, így nehéz válaszolni. Mindenesetre, rajtad is áll, hogy elfogadd azt a nőt, aki neked nem az anyád, de az apád barátnője.

2012. máj. 7. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló pont bele talált.... :( az a nő megbolonditja.... anya és apa még jóban vannak, és beszélnek is csak nem sokat.
2012. máj. 7. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Elvált szülők gyereke vagyok, van egy öcsém is. Pontosan tudom, mit érzel... Apámnak már a harmadik felesége van, anyámnak is a harmadik élettársa. Mindig a párjaikat védték, hiába volt esetleg nekem/nekünk igazunk.

Ha esetleg nem akarod ország-világ orrára kötni a dolgokat, írhatnál privátot, a konkrétabb történetekre jobban választ tudok adni neked.

22L

2012. máj. 8. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!