Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál, ha a párod azt...

Mit gondolnál, ha a párod azt javasolná a probléma megoldása helyett, hogy folytassátok külön utakon?

Figyelt kérdés

Gondjaink vannak a hálószobabán, illetve csak nekem. (én vagyok a nő).

Rosszul érinti a páromat, hogy amíg neki jó bármi amit csinálok vele, nálam ez nincs így. (Exemmel is hasonló probléma volt).

Mondtam, hogy ez nem akkora tragédia, beszerzünk valami "kiegészítőt", és akkor jó lesz nekem is. Azt mondta az neki megalázó, és ha nekem ennyire nem jó amit csinál, akkor az lenne a legésszerűbb, ha mindketten mást keresnénk.

2012. máj. 7. 08:07
1 2
 11/18 anonim válasza:
Utolsó igazad van, de ehhez a merdezonek ugyanugy tudatositania kell a partnereben, h igenis ferfi és nem ő a hibas, szerintem nem a jatekszerrel kellett volna probalkozni, kerj ezert elnezest és probald aterezni a problemajat és beszelj vele. Amugy szex elejen a maszazs somat segit.
2012. máj. 7. 10:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Igazad van, valóban nem volt jó lépés a "játékszer" említése, mert így ezzel azt mutatja a párja felé, hogy nem elégedett. Kérdező, intézd el magadnak amikor egyedül vagy, a párodnak meg magyarázd el, hogy nem ő a hibás. De emiatt nem kéne elválni.
2012. máj. 7. 11:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Bocsánat a kérdezőtől, hogy nem válaszolok!

8:25-nek! HELP! Ugyanez az én gondom is, milyen intimtornát csináltál? Nekem az eddigiek nem segítettek, légyszi segíts!

2012. máj. 7. 12:32
 14/18 anonim ***** válasza:
6. válaszoló: milyen intimtornát végeztél, tudsz valami linket megadni? Örülnék neki. Köszi elöre is.
2012. máj. 7. 14:03
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Már mondtam neki, hogy nem vele van a gond, hanem velem. Próbálkoztunk már többször, nem ment.

Tegnap megint kibukott a dolog, és annyira rosszul érintette, hogy nem tudta befejezni a dolgot.

Az exemnél úgy oldottuk meg, hogy beszereztünk egy játékszert, azzal okozott nekem örömet, majd folytattuk úgy ahogy előtte.

Neki nem okozott ilyen problémát, hogy legyen vmi segédeszköz.

2012. máj. 7. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:
és kit érdekel, h nincs hüvelyi orgazmusod?? nekem sincs, még sem állt meg a világ, ugyanúgy élvezem a szexet, és ugyanúgy szeretem a páromat... és ő is engem.
2012. máj. 7. 20:27
 17/18 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy mivel neked nem olyan jó, mint a párodnak ezért jóval kevesebbszer akarod alapból, mint ő és emiatt mondhatta, ezt elégelhette meg.
2012. máj. 7. 21:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Én megvoltam azzal a tudattal, hogy nincs orgazmusom és ennyi. A páromat viszont nagyon zavarja.
2012. máj. 8. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!