Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a lányommal?...

Mit csináljak a lányommal? Tűrhetetlen eza helyzet.

Figyelt kérdés
Van egy 16éves lányom,aki szerelmes egy fiúba,aki idén múlt 21éves.Ismerem a fiú családját,elég rendesek,meg ilyenek.De viszont,a fiút nem ismerem..Könyebb lenne,hogyha a lányom ezt elmondaná nekem részletesebben,de csak egyik barátnője,titokban értesített róla,hogy a Kamilla(a lányom) mindennap sír a fiú miatt. Eléggé idegesít eza helyzet. És a legnagyobb probléma az,hogy a fiúnak ugyanaza barátnője van,már vagy 6éve.. Ismerem a lányt,akivel most a fiú van,és nagyon aranyos kislány. Nem szeretném,hogyha a lányom beavatkozna,a kapcsolatukba,és szétmennének,miatta. De azt sem akarom,hogy a lányom szomorkodjon,sírjon a fiú miatt.. Viszont,ha jól tudom kétszer,ha találkozott a fiúval,és Ő,mármint a srác,akkor sem volt beszámítható állapotban. Én mint anya,persze,a lányom javát akarom,de nem tudom mi lenne,ilyenkor helyes.. Kinek kéne szólnom, vagy kivel kéne ezt megbeszélnem!
2009. jún. 24. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is ferkozz a lanyod bizalmaba es beszeld meg vele, csak o tud 100%-osan beavatni a reszletekbe. De ne mint egy Anya tedd,hanem mint egy baratno! Lehet,h csak amolyan platoi szerelem az egesz, velem is volt hasonlo tini koromban.
2009. jún. 24. 12:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál. Hát igen,nekem is ez volt a véleményem először róla,hogy na majd elmúlik.. De mikor látom,hogy se enni,se inni,se a házból kedve nincs kimenni,akkor azért már megijedtem.
2009. jún. 24. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiú félrelép az a fiú hibája, nem a lányodé.A lányodnak azt kéne valaki elmagyarázza, hogy ha a fiú simán félrelép egy kapcsolatból, akkor az őt is megcsalná. Sok csaj abban a téveszmében él, hogy egy az illető pasi csak egy másik csajt csalna meg, őt nem.
2009. jún. 24. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én valami közös programot csinálnék a lányommal, olyat ami egy 16 évesnek se ciki az anyjával, pl egy nap Balaton, vagy ilyesmi ott hamarabb megnyílhat, és a figyelme is elterelődhet.
2009. jún. 24. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez legtöbbünkkel megtörtént kamaszkorában. Megértem, hogy segíteni szeretnél neki, de hidd el, ezt önmagának kell megoldania. Ha nem megy neki, úgyis kér segítséget. Esetleg valóban annyit tudsz neki segíteni, ha már nagyon maga alatt van, hogy mellette vagy! Az életben később nagyobb akadályok is kerülnek majd elé, nem tudsz mindenhol ott lenni...
2009. jún. 24. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem eszik-iszik, meg ilyenek ez normális ebben a korban időnként. Az élethez kell egy csomó edzettség, hogy később bírja majd. De azért érdemes figyelni, nehogy depressziós legyen.
2009. jún. 24. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha túlvéded, avval árthatsz majdnem a legtöbbet. Arra vigyázz.

Teljesen normális ebben a korban az amit csinál, ha csak ennyi amit leírtál.

2009. jún. 24. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek, ha aggódsz, nekem 19 éves a lányom, 18 éves a fiam...

Sajnos, nem tudjuk őket az életük végéig burokban tartani, bármennyire is szeretnénk megóvni őket a csalódásoktól. Vannak dolgok, amiket a saját bőrükön kell megtapasztalni és abból tanulni...

A lányod most tanul meg "rajongani", tanulgatja a "szerelmet", a "csalódást", és a viszonzatlan szerelmet is...

Fontos, hogy ezt mind ő maga élje át, ebből sokat fog tanulni és a jövőben (ha szerencséd van) nem fog ebbe a csapdába beleesni! De csak akkor, ha most békén hagyod!!!

Amit most megtehetsz érte : vond el a figyelmét!

(Biztosan kicsit unalmában is történt, hogy túl sokat fantáziált erről a fiúról.)

Menjetek el kirándulni, strandra, nyaralni, moziba...

Esetleg ha dolgozna valamit a nyáron?

De semmiképpen ne szólj bele ebbe az ügybe, hadd rendezze ő úgy, ahogy akarja, akár rosszul, akár jól, mindenképpen tanulni fog belőle! :]

Ha most beleavatkozol, akkor utána egész életében az fog megmaradni ezzel az üggyel kapcsolatban a lányodban, hogy TE micsoda nagy szerelmét üldözted el...

Megreked ezen a ponton és egymás után ilyen fiúkat fog keresni magának, akik már foglaltak, ő meg viszonzatlanul epekedik majd utánuk!!! Ezt akarod??? 8-o

Tudom, nagyon nehéz lesz visszafognod magad, de próbáld meg!

Ha magától elmeséli a baját neked, akkor is próbálj távol maradni az ügytől, ne TANÁCSOT adj neki, hanem MEGÉRTÉST! Hagyd rá a helyzet megoldását...

Ha a barátnőd lenne hasonló helyzetben, gondolom akkor sem kényszerítenéd rá a barátnődre a te véleményedet, legfeljebb szurkolnál neki, hogy bármilyen módon, de boldog legyen. Ha csalódik, majd legyél ott és vigasztald!

2009. jún. 24. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van plátói szerelme az ő korában.
2009. jún. 25. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!