Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Másfél éve egy kissé bonyolult kapcsolatban van részem.Nem tudom mi tévő legyek.Van egy férfi,akit nagyon szeretek és ő is viszont.Igazi elsöprő szerelem...A gond az,h nős.Össze szerettünk volna költözni, feleségével közölte és innen kezdődtek a problémák.Nem hajlandó a feleség lemondani róla,nyomoz utána,öngyilkossággal fenyegetőzik(1x meg is próbálta,bár nagyobb volt ebben a szimuláció).Ekkor a férj nagyon megijedt.A mi kapcsolatunk azóta sem szakadt meg.Egy a munkahelyünk,egy városban lakunk.Azóta is tudunk találkozni,telefonon minden nap bszélünk,sms-ezünk.Az érzések még inkább megerősödtek.Meddig mehet ez így?Én ennél többet szeretnék.

2012. máj. 6. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én benne voltam egy majdnem ugyanilyen szituációban,és megfogadtam,hogy soha többé nem veszek részt ilyesmiben.Tudod,volt időm gondolkodni,és ma már tudom:sokkal elviselhetőbb amiatt bőgni pár napig,mert valakivel nem jött össze,hiszen foglalt,mint amiatt akár évekig lelkibetegnek lenni,mert feldúltam más kapcsolatát,és még azt is engedtem,hogy belém rúgjanak,kihasználjanak.Másrészről a barátnő,feleség helyzetében valószínűleg én is szinte őrjöngenék a fájdalomtól,amiért a másik magamra hagyott,átvágott,és még a tetejében meg is csalt.

Szóval ebből a helyzetből a legokosabb lett volna még akkor kiszállni,amikor még nem kötődtél annyira.Most már iszonyú fájdalommal járna,ha kilépnél belőle,tehát valahol már késő,mert egy másik nő élete romokban,te nyűglődsz,a pasi meg éli világát,mert mindkettőtöket sikerült megvezetnie.

Én igazából a Te helyzetedet is átérzem,meg a feleségét is,a pasit meg hagyjuk...Nem voltál túl bölcs,most sem vagy az.Ez a helyzet csak rosszabb lesz,ha nem lépsz ki belőle valahogy.

2012. máj. 6. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél többet? válás után együtt élni vele.Ne legyen igazam,de te is úgy jársz,mint egy megunt feleség.Most nagyon jó neki ez a kaland.Ugye a szerető mindig megértő,nem konyhaszagú,mindig szexre kész ,hisz más gondja nincs.Nem zavar be a gyerek,nem azon agyal mit főzzek holnap stb..,A pasinak ott egy biztos,amit nehezen rúg fel,még ha téged hiteget is.Általában hirtelen mindegyiket zsarolja a felesége.Túl van már a babázáson,az összeszokáson.Józan ésszel, kevés az a nős férfi,aki mindezt újra kezdené.
2012. máj. 6. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha már egyszer nem fontos annak a férfinak az a nő, akivel együtt él, akkor ha veled él együtt, te fontos leszel neki?

Téged nem fog elhagyni?

Amúgy ez baromi kényelmes neki, hülye lenne feladni, hiszen mégiscsak két nő van az életében...

Gondolkozz!!!!!

2012. máj. 7. 07:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!