Mit tennétek a helyemben?
Én benne voltam egy majdnem ugyanilyen szituációban,és megfogadtam,hogy soha többé nem veszek részt ilyesmiben.Tudod,volt időm gondolkodni,és ma már tudom:sokkal elviselhetőbb amiatt bőgni pár napig,mert valakivel nem jött össze,hiszen foglalt,mint amiatt akár évekig lelkibetegnek lenni,mert feldúltam más kapcsolatát,és még azt is engedtem,hogy belém rúgjanak,kihasználjanak.Másrészről a barátnő,feleség helyzetében valószínűleg én is szinte őrjöngenék a fájdalomtól,amiért a másik magamra hagyott,átvágott,és még a tetejében meg is csalt.
Szóval ebből a helyzetből a legokosabb lett volna még akkor kiszállni,amikor még nem kötődtél annyira.Most már iszonyú fájdalommal járna,ha kilépnél belőle,tehát valahol már késő,mert egy másik nő élete romokban,te nyűglődsz,a pasi meg éli világát,mert mindkettőtöket sikerült megvezetnie.
Én igazából a Te helyzetedet is átérzem,meg a feleségét is,a pasit meg hagyjuk...Nem voltál túl bölcs,most sem vagy az.Ez a helyzet csak rosszabb lesz,ha nem lépsz ki belőle valahogy.
Ha már egyszer nem fontos annak a férfinak az a nő, akivel együtt él, akkor ha veled él együtt, te fontos leszel neki?
Téged nem fog elhagyni?
Amúgy ez baromi kényelmes neki, hülye lenne feladni, hiszen mégiscsak két nő van az életében...
Gondolkozz!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!