Ha meglátok egy fiatal anyukát a férjével, és a
gyerekével az jut eszembe de jó nekik. Más is van így
vele?
Figyelt kérdés
Pl a szomszédunkban lakik egy fiatal házaspár. Az anyuka most 24 éves, a kislányuk 2 éves, a férj 35. A lány 19 volt mikor összejöttek, 22 mikor szült. Amolyan cicababa volt mindig: hosszú szőke haj, műcici, magamutogató ruhák, de mindig nagyon vágyott gyerekre, most is ilyen nőcis, de imádja a kislányt (őt is nőcisen öltözteti) meg már tervezik a következő gyereket, jó anya. És olyan helyesek együtt ahol elmennek sétálni, szeretik egymást, boldogok, és egy kis irigységet érzek...23 éves vagyok.
nem irigylem oket. jo nekik, hogy megtalaltak a boldogsagot a csaladi eleten keresztul, de en nem vagyom erre. utazni szeretnek, koncertre jarni, festeni, egyetemre menni, uszni, felszallni az elso vonatra, ami jon. tul onzo vagyok ahoz, hogy gyereket vallaljak - akar most, akar kesobb.
2012. máj. 6. 14:25
32/39 anonim válasza:
Nem vagyok így vele....fiatal vagyok még,hogy ilyesmin agyaljak.Nem tudnám elképzelni,hogy ennyi idősen ne csinálhassam azt,amit akarok,mert otthon kéne lenni egy gyerekkel,akit egy pillanatra se lehet magára hagyni....nem akarom,hogy azzal teljenek a huszas évek,hogy otthon vagyok,főzök,mosok,pelenkázok,etetek.Nem tudom elképzelni.Így nem is gondolom azt,hogy jó nekik,pontosabban biztos jó nekik,de én azt az életmódot nem irigylem tőlük.
2012. máj. 6. 14:42
33/39 anonim válasza:
:)
2012. máj. 6. 14:56
34/39 anonim válasza:
Őszintén szólva mindig irigykedem kicsit amikor ilyen fiatal szülőket, családokat látok. Főleg mert sok esetben nem tudom eldönteni hogy ezek a nagyszülei vagy a szülei?!?
Azért is külön irigykedem hogy gazdag a férj, hát hogy ne irigykednénk. Nem hallottam még olyan lányt aki azt mondta hogy nincs konkrét ideálja, de szegény legyen mint a tempom egere. Szeretnék gazdag férjet és korán (kb 24 évesen) gyerekeket. Viszont tudom hogy ha kb 8-10 évesek lennének a gyerekeim, elmennék dolgozni, mert a szakmai fejlődés is nagyon fontos.
20l
2012. máj. 6. 15:46
35/39 anonim válasza:
Gondoltam hogy lepontoztok, pedig ha magatokba néztek beláthatjátok hogy jobb a gazdagság. Azt nem mondom hogy normális középosztálybeli emberrel nem kezdenék, dehogyis!
2012. máj. 6. 19:51
36/39 anonim válasza:
Csak akkor tölt el jó érzéssel, ha az anyuka sem egy elhanyagolt külsejű tehén. Akkor aranyosak!
2013. jan. 29. 13:51
37/39 anonim válasza:
Egyaltalan nem vagy abnormalis, en 28f orulnek ha lenne, de ezzel a keresettel felelotlenseg lenne, es meg akkor jo helyzetben vagyok, mert minden mas megvan, vagyis, a nagy o hianyzik, van 1 par evvel idosebb lany vele barmikor, sajna foglalt es jobban is el nalam. :(
Nem tudom ugy egesseges e vki massal alapozni, ha kozbe ra gondolok, de ezt mas nem tudja.
2013. okt. 7. 23:43
38/39 anonim válasza:
igen.
2014. aug. 10. 09:58
39/39 anonim válasza:
37.-ess Várd meg míg újra szabad lesz. Sose lehet tudni".Türelem rózsát terem".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!