Ha meglátok egy fiatal anyukát a férjével, és a gyerekével az jut eszembe de jó nekik. Más is van így vele?
hááát, nem tudom az a lány tanult-e valamit, de nagyon úgy tűnik, hogy a gyerekszülés volt az életében az egyetlen cél, a másik meg a jól férjhezmenés.
az én szemszögemből nem a dejó nekik jut eszembe. 24 éves vagyok, jelenleg a hátam közepére nem kívánok gyereket. meglennének hozzá a feltételek, de fiatalnak érzem magam még a babázáshoz, szeretnék egyelőre világot látni, némi karriert építeni, erkölcsileg is megérni rá.
szerintem te nem is a gyerek miatt irigyled a csajszit, hanem azért mert jól megy nekik, burzsuj a pasija, és megtehette hogy ilyen fiatalon szül, és nem kell mindenre kuporgatnia.
Én is így vagyok vele.
Nekem soha nem volt igazán családom, leginkább keserűséggel tudok a gyerekkoromra gondolni, és sajnos okkal. Ha meglátok egy boldog családot, mindig azt kívánom, hogy ne változzon náluk semmi. Ha majd lesz gyermekem, én megpróbálom neki azt a boldogságot megadni, amit én soha nem kaptam meg.
A plusz pénz amit kapnak a gyerekek miatt az JÁR A CSALÁDOKNAK.Nem segély hanem JÁR NEKIK.Az államnak kötelessége pénzelni a családokat hisz az fogja építeni az adott állam jövőjét.Ez minden országban így van , az államnak kötelessége pénzelni a családokat, nyugaton még jobban mint Magyarországon.Ez így helyes így kell lennie.
Nem is értem hogy sok szingli hölgy miért irigykedik a családosok támogatására.
Így vagyok vele én is. De sérti a büszkeségem, hogy felcsináltassam magam egy férfival, aztán meg eltartassam magunkat vele.
Ezért kb. soha nem lesz gyerekem. :)
De akkor sem kell irigyelni a családi pótlékot meg a többi támogatást.Micsoda rosszindulatú gonosz ember aki ezt irigyli.
Egyébként a nőnek volt esze.Gazdag férjet talált , így kell csinálni.A pénz márpedig boldogít , az nélkül nem lehet az ember ténylegesen boldog.
Nem az volt a kérdés,mi jár kinek.
Szerintem inkább erre próbáljatok válaszolni:Ha meglátok egy fiatal anyukát a férjével, és a gyerekével az jut eszembe de jó nekik. Más is van így vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!