Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meglátok egy fiatal anyukát...

Ha meglátok egy fiatal anyukát a férjével, és a gyerekével az jut eszembe de jó nekik. Más is van így vele?

Figyelt kérdés
Pl a szomszédunkban lakik egy fiatal házaspár. Az anyuka most 24 éves, a kislányuk 2 éves, a férj 35. A lány 19 volt mikor összejöttek, 22 mikor szült. Amolyan cicababa volt mindig: hosszú szőke haj, műcici, magamutogató ruhák, de mindig nagyon vágyott gyerekre, most is ilyen nőcis, de imádja a kislányt (őt is nőcisen öltözteti) meg már tervezik a következő gyereket, jó anya. És olyan helyesek együtt ahol elmennek sétálni, szeretik egymást, boldogok, és egy kis irigységet érzek...23 éves vagyok.
2012. máj. 6. 13:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
96%
Igen, jó nekik és boldogok, mert van gyerekük. De remélem, hogy részedről az a "jó nekik" pozitív hozzáállás a kérdéshez. Hiszen te is még csak 23 vagy. Még lehetnek gyerekeid, lehet egy kiegyensúlyozott családi életed. Lehet, hogy nem leszel annyira gazdagok, mint ők, de attól még lehet szerető családod, megfelelő jövedelmetek egy kiegyensúlyozott (nem feltétlenül nagystílű) élethez. Ha így nézed őket, az nagyon jó, mert tudat alatt is valami hasonlóra fogsz törekedni. Írigy pedig ne legyél, mert az csak akadályoz céljaid elésében.
2012. máj. 6. 13:37
 12/39 anonim ***** válasza:
84%
Szep. A magyar ember meg a gyest es csaladi potlekot is sajnalja a gyerekektol.Amugy abbol meg lehet am gazdagodni, azert mennek vissza sokkal hamarabb az anyukak dolgozni.Szalmasak vagytok.Akinek nem inge...
2012. máj. 6. 13:38
 13/39 anonim ***** válasza:
68%

hááát, nem tudom az a lány tanult-e valamit, de nagyon úgy tűnik, hogy a gyerekszülés volt az életében az egyetlen cél, a másik meg a jól férjhezmenés.

az én szemszögemből nem a dejó nekik jut eszembe. 24 éves vagyok, jelenleg a hátam közepére nem kívánok gyereket. meglennének hozzá a feltételek, de fiatalnak érzem magam még a babázáshoz, szeretnék egyelőre világot látni, némi karriert építeni, erkölcsileg is megérni rá.

szerintem te nem is a gyerek miatt irigyled a csajszit, hanem azért mert jól megy nekik, burzsuj a pasija, és megtehette hogy ilyen fiatalon szül, és nem kell mindenre kuporgatnia.

2012. máj. 6. 13:45
 14/39 anonim ***** válasza:
58%
Már miért lennének pancserek?:S Mekkora egy bunkó vagy.
2012. máj. 6. 13:48
 15/39 anonim ***** válasza:
74%

Én is így vagyok vele.

Nekem soha nem volt igazán családom, leginkább keserűséggel tudok a gyerekkoromra gondolni, és sajnos okkal. Ha meglátok egy boldog családot, mindig azt kívánom, hogy ne változzon náluk semmi. Ha majd lesz gyermekem, én megpróbálom neki azt a boldogságot megadni, amit én soha nem kaptam meg.

2012. máj. 6. 13:48
 16/39 anonim ***** válasza:
60%

A plusz pénz amit kapnak a gyerekek miatt az JÁR A CSALÁDOKNAK.Nem segély hanem JÁR NEKIK.Az államnak kötelessége pénzelni a családokat hisz az fogja építeni az adott állam jövőjét.Ez minden országban így van , az államnak kötelessége pénzelni a családokat, nyugaton még jobban mint Magyarországon.Ez így helyes így kell lennie.

Nem is értem hogy sok szingli hölgy miért irigykedik a családosok támogatására.

2012. máj. 6. 13:55
 17/39 anonim ***** válasza:
22%

Így vagyok vele én is. De sérti a büszkeségem, hogy felcsináltassam magam egy férfival, aztán meg eltartassam magunkat vele.

Ezért kb. soha nem lesz gyerekem. :)

2012. máj. 6. 13:57
 18/39 anonim ***** válasza:
60%
A dolgozóknak meg JÁRNA A RENDES FIZETÉS.Mégsem jár...
2012. máj. 6. 14:02
 19/39 anonim ***** válasza:
10%

De akkor sem kell irigyelni a családi pótlékot meg a többi támogatást.Micsoda rosszindulatú gonosz ember aki ezt irigyli.

Egyébként a nőnek volt esze.Gazdag férjet talált , így kell csinálni.A pénz márpedig boldogít , az nélkül nem lehet az ember ténylegesen boldog.

2012. máj. 6. 14:04
 20/39 anonim ***** válasza:
55%

Nem az volt a kérdés,mi jár kinek.

Szerintem inkább erre próbáljatok válaszolni:Ha meglátok egy fiatal anyukát a férjével, és a gyerekével az jut eszembe de jó nekik. Más is van így vele?

2012. máj. 6. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!