Ha meglátok egy fiatal anyukát a férjével, és a gyerekével az jut eszembe de jó nekik. Más is van így vele?
Figyelt kérdés
Pl a szomszédunkban lakik egy fiatal házaspár. Az anyuka most 24 éves, a kislányuk 2 éves, a férj 35. A lány 19 volt mikor összejöttek, 22 mikor szült. Amolyan cicababa volt mindig: hosszú szőke haj, műcici, magamutogató ruhák, de mindig nagyon vágyott gyerekre, most is ilyen nőcis, de imádja a kislányt (őt is nőcisen öltözteti) meg már tervezik a következő gyereket, jó anya. És olyan helyesek együtt ahol elmennek sétálni, szeretik egymást, boldogok, és egy kis irigységet érzek...23 éves vagyok.2012. máj. 6. 13:20
21/39 kriszti78dk válasza:
Néha igen.34 vagyok,már kifutottam az időből,mondják is nekem.
22/39 anonim válasza:
meg ne ,hogy már azt a kemény 12.000ft-ot sajnáljuk....most komolyan normálisak az emberek?azt hiszik ,ebből el lehet tartani egy gyereket (max 5napig)
23/39 anonim válasza:
34 évesen nincs kifutva az ember az időből.Csak a maradi konzervatív emberek mondják , 45 után tényleg kifut az időből de egy 30x éves ember még szülhet.
24/39 anonim válasza:
Én meg azt gondolom milyen szar neki hogy elcseszi a fiatalsagat amig en bulizok inkabb.férjem nekem is van így az időből nem csuszok ki de mi inkább bulizgatunk moziéjjel buli étterem este wellness hétvégek nyaralas is mas egy gyerekkel.
25/39 anonim válasza:
17-nek fura az értékrendje. Ha két ember gyereket vállal, akkor onnantól kezdve megosztják a terheket. Így lehet reálisan lefesteni a helyzetet és nem arról van szó, hogy felcsináltatod magad, aztán meg pénzelnek.
26/39 anonim válasza:
# 23 Szülhet csak ő lesz 40x éves mikor a gyereke még csak 10.
28/39 anonim válasza:
off
Na és?
Amúgy meg ne offoljátok már a témát a baromságaitokkal.
off vég
29/39 anonim válasza:
Engem mindig pozitív érzéssel tölt el, ha egy boldog családot látok, valószínűleg azért is, mert imádom a gyerekeket, gyermekorvos leszek :) Sajnos nálunk még picit várat magára a gyermekvállalás az egyetem miatt, pedig már nagyon szeretnénk mind a ketten. Azt kívánom nekik, legyenek boldogok :) Te pedig nyugodj meg, neked is lesz családod!
20/L (23/F)
30/39 anonim válasza:
Nem,nem a kérdésre válaszoltok,pláne,hogy olyan barom dolgokról vitatkoztok....
Ez nem FÓRUM,itt válaszolni kell,fórumon meg beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!