Mennyi pénzből és hogyan jöttök ki 1 hónapban?
Figyelt kérdés
A mi bevételünk kb. 150 ezer havonta. 2- en vagyunk a férjemmel. Nagyon félek a jövőtől mert hitelfelvétel előtt állunk (saját házat szeretnénk ez majd KB.40.000 LESZ HAVONTA)+ gyerek is jó lenne már de nem tudom kijövünk-e majd a pénzből.
Szerintetek lehetséges?
2009. jún. 23. 20:03
1/18 A kérdező kommentje:
150 ezer együtt a fizetésünk.
2009. jún. 23. 20:03
2/18 anonim válasza:
Hát, anyukám munkahelye aug. végén fog megszűnni. Apu fizetése 180 körül van, anyué 110 volt. Eddig tudtak spórolni most már nem fognak tudni. Rengeteg elvisz egy családi ház, egy autót tartunk fenn, van több biztosításunk , telefon, net , kábeltévé, ezek a luxuskiadások. 150 ezer ziher hogy nem elég ha még gyereket is szeretnék, bár mindenhez hozzá lehet szokni..Mostantól nekünk is muszáj lesz.
3/18 anonim válasza:
ja egyébként pedig egyszerű a válasz. Összeírod a hitelt, plussz amennyi rezsit majd elvisz a ház, adsz hozzá heti 5-6 ezret, ami a kaja, tisztítószer ilyesmi, és a maradék marad a babára, ruházkodásra egyébre. Egy baba rengetegben van főleg a kezdetekben...
4/18 anonim válasza:
A férjem nettója 140, az enyém 105 ezer. A lakáshitelünk mostanság 83 ezer lett, talán most visszaáll 73-ra. Szóval kb. ott vagyunk, ahol ti, 150 ezer körüli összegből fizetünk még rezsit, minden egyebet+élni is kellene, valamint félrerakni(???). Nem egyszerű. Mindenesetre ha belegondolok, más több gyerekkel kijön ennyi pénzből. Csak az igényekből kellene visszább venni. Nehéz ennyiből. Nekünk sincs gyerekünk, de szeretnénk, és én is félek a jövőtől. Jó lenne kertes ház, de esélyt sem látok rá. Miből??? Át kell a költségvetést gondolni, pénzeket átcsoportosítani, a fölösleges dolgokra nem költeni, stb. Sajnos ez nekünk nem megy.
5/18 A kérdező kommentje:
Hát mi friss házasok vagyunk (1.5 éves) de nem járunk sehova. Nincs diszkó, vacsi étteremben....nincs költekezés. Luxus nekünk az internet + digi tv! Autónk sincs!
2009. jún. 23. 20:23
6/18 anonim válasza:
Nálunk is ennyi pénz van havonta,csak annyi különbséggel hogy csak a férjem dolgozik!Hála jóistennek nekünk van házunk hitel nélkül,de felkelett ujitani még sajna nincs kész .bankban egy fityingünk sincs,ezt elmondhatom hisz itt senki sem ismer.Szégyen vagy sem tényleg nincs pénz bankban. elmegy a házramert minden pénzünk oda tesszük szüleimnél lakunk babát szeretnénk. sokan irták hogy miért akarunk gyereket még ?mért nem akkor ha készen lessz a házunk?Hát de jól tettük hogy már probálkoztunk a babával!kiderült nemis jön olyan könnyen mint ahogy gondoltuk. 2.5 éve várunk rá, hát még ha akkor kezdünk probálkozni ha már bveköltözünk...pffff
7/18 A kérdező kommentje:
Ne is mondd! Mi is az esküvő óta próbálkozunk!
2009. jún. 23. 20:31
8/18 anonim válasza:
utolsó vagyok. igen mi sem játunk se buli se diszkó még nyaralni sem voltunk sehol. külföldön még sosem jártunk...
9/18 anonim válasza:
Ki lehet jönni ennyi pénzből, amíg ketten vagytok. Én egyedül vagyok a gyerekemmel, havi 145 ezerből. A házamra már nincs hitel, de van havi 30 ezer egyéb törleszteni valóm, plusz a rezsi. Van egy (nem új, 15 éves) autóm, van netem, kábeltévém, szinte soha nem használt (csak fizetek érte) vezetékes telefonom is és el is tudunk menni évente néhány napra nyaralni.
Mi így élünk, ennyiből. Lehetne jobb is, de így is jobb, mint sokaknak!
10/18 A kérdező kommentje:
Sajnos mi sem. Nászúton sem voltunk. Talán az idén eljutunk Egerbe 3 napra. És egy nagy szó!!! Nagyon örülnénk neki ha összejönne. Legalább ennyi közös élményünk legyen. Gyerek mellett még ezt sem tudjuk majd megtenni:(
2009. jún. 23. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!