Hogy legyen a ballagásom? 8. -ból.
Figyelt kérdés
Anyáék elváltak. Anyának nincs annyi pénze, ezért ő az anyukájánál gondolt bográcsozásra, ahova el lenének hívva a keresztanyámék (anya tesója). De ide nem mennének el apáék, és a szülei. Apa étteremben tartana, de oda meg anyáék nem mennének el,és a keresztszüleim meghívva se lennének. De ők meg vesznek nekem ajándékot, és ez tök kicseszés lenne. És kettő ballagást meg nem tartunk.2012. máj. 3. 19:43
11/15 anonim válasza:
adj a szüleidnek ultimátumot: vagy rendezik a viszonyukat arra az egy napra, vagy ne is legyen semmi összejövetel ballagás után.
12/15 anonim válasza:
Én egyikre sem mennék el, akkor talán rájönnének, hogy ilyenkor nem róluk van szó hanem rólad. :)
13/15 anonim válasza:
Nálunk ez úgy volt megoldva, hogy ballagás előtt anyukámékkal és az ő "részéről" meghívott rokonokkal voltunk, ugyanígy kerti parti volt, édesapám és az ő részéről meghívottak pedig egy étteremben vacsoráztak :) Én meg kora du. itt, este pedig ott voltam.
14/15 anonim válasza:
a legegyszerűbb az lenne, ha ballagás után rögtön apukádékkal elmennél ebédelni pár órát velük lennél kb.2, majd elmennél mamádhoz a kerti partira.
Ha vége a ballagásnak akkor anyudék felteszik a kaját bográcsba és mire te is odaérnél addigra lenen kész, addig a vendékkel eltudnának beszélgetni anyuddal 2-3 órát kibírnak nélküled,
15/15 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, ma este felvetem!
2012. máj. 4. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!