Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért válik sok nő cseléddé...

Miért válik sok nő cseléddé is munka mellett?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essen, nem azt ítélem el, amikor valaki háziasszony, háztartásbeli.

Hanem, amikor munka után gyorsan rohan haza kiszolgálni a párját, minden ház körüli dolgot egyedül intéz el, a párja meg el is várja ezt, nem segít semmiben, mintha ez lenne a természetes.

Nálunk teljesen megoszlik ez a "dolog", egymás közt igazságosan elosztjuk a házimunkát, pofámról leégne a bőr, ha mindent a barátnőmre hagynék-aki többet túlórázik így is.

Voltunk haveroméknál vendégségbe valamelyik nap, ott is az ment, hogy az asszonyka szolgált ki minket, ő főzött, kaja után mosogatott, kellett a haveromnak egy doboz cigi, a barátnője ugrott és rohant ki a boltba.

Még öcsém volt ilyen-azaz ilyen, édesanyám teljesen elkényezteti, munka után rohan haza főzni, mosni a lustaságra, ő meg egy rohadt köszönömöt nem képes kinyögni soha...

Tényleg érdeklődnék, hogy miként lesz valakiből mártír, szolga?

Válaszokat előre is köszönöm!

25/F

2012. máj. 3. 19:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én mindíg készséges, háias nő voltam, mégis kidobtak lusta tehenekért, akik egy szendvixset nek tudtak elkészíteni, csak hízni és nős paßikra vadászni tudtak. Úgyhogy nem tudom, miról van szó....

off:sorry a hibákért.

2015. febr. 22. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!