Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én ezt így már nem bírom...

Én ezt így már nem bírom sokáig, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

16éves lány vagyok,és nincsenek barátaim,se barátnőim.Nincs senkim.Iskolába nem járok,mert anyáék anyagilag nem bírják,ezért egésznap itthon vagyok..Ruhám sem nagyon van,hogy utcára menjek.Nincs egy ember sem,akihez hozzá tudnék szólni.Oké,jó,anyu rendes,meg tényleg..Normálisak.Csak nagyon szegények vagyunk(Most,mindenki majd a nettel jön.. stb. Nem mi fizessük.)Egy 1szobás lakásban lakunk 5en.. Ide nem bírok hívni senkit.Unokatesómon(19éves,lány)Senkim sincs.És Ő sem ért meg,mert nincs ebben benne.Nincs barátnőm,sosem beszélgetek senkivel,nincs pasim se(soha nem is volt)... Nemtudom mit tegyek..Sok ember szerint(anyu barátai..stb)Szép lány vagyok,megilyenek..De ugyebár még ha így is lenne,sokat nem érek vele..Félek,hogy kifutok az időből!Nem sokára felnövök,és semmim,senkim nincs.

Mit csináljak?:\'(

2009. jún. 23. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

szegényem...

vedd fela kapcsolatot velem...

bezslhetünk ha gondolod.mit irjak ,hol tudsz e lérni?

e-mail-t? vagy msn?

2009. jún. 23. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj valami, bármilyen egyszerű munkát keresni. Egy kis pénzt is kereshetnél, lehetne célod és emberek közé is kerülnél. A családodon is segíthetnél. Másképp látnád a világot és hasznosabbnak éreznéd magad. Barátkozni is könnyebb volna.
2009. jún. 23. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

biztos nem tudnál iskolába járni. ingyen van! a könyveket is megkapnád ingyen!

szerintem szeptembertöl járj iskolába!

ha szeretnél levelezhetünk:

ratz.rita@citromail.hu

15/L

2009. jún. 23. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

1.Én eddig úgy tudtam,hogy a gimnázium Ingyenes! ahogy az előző mondta,a könyveket is tuti,hogy ingyen kapnád.Akkor nem értem mi plusz költség lenne benne?

2. 18 éves korig nem tanköteles egy gyerek???

2009. jún. 23. 18:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha esti gimit választasz,ingyeneses,én meg adok 4 évfolyam tankönyveinek nagy részét ingyen.

Mielőbb írj e-mailt!

Ha meg nem sértelek,szép,jó,divatos ruháim is vannak,elvihetnéd.

Budapesti vagy?

2009. jún. 23. 18:34
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,aranyosak vagytok:)

Első,harmadik válaszoló,írok:)

Utolsó, köszönöm,nagyon aranyos vagy,de sajnos Pécsi vagyok :(

2009. jún. 23. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
de igen már 18 évig tart a tankötelezettség! a sulinak annyi lehet a költsége ami a könyv, azt viszont a hátrányos helyzetűek ingyen kapják, meg talán még a kajával is van valami! ha elvégeznél egy iskolát, utána találnál munkát, rögtön könnyebb helyzetbe lennél, csak járj utána!
2009. jún. 23. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztóan sajnálom a helyzetedet. Ha van kedved egy 25 éves vénlánnyal az élet dolgairól értekezni, akkor írhatsz nekem is nyugodtan.

Kitartás kicsi lány!

2009. jún. 23. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Elősször is nem volt egy rossz ötleted, hogy ide írtál, és mi meg válaszolunk, tanácsot adunk. Furdulhatnál segítségért Pécs város Önkormányzatához, jegyzőjükhöz, vagy akár helyi v. országos médiához, vöröskereszthez, civil szerveztekhez is.

Egyébként írj nekem is!

2009. jún. 23. 19:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

elsö vagyok

cimem: bettus83@citromail.hu

msn: bettus83@gmail.com

2009. jún. 23. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!