Ez nem normális igaz? Anyám miért rajtam akarja kiélni a nőiességét?
Figyelt kérdés
Kezdem azt érezni hogy anyám beteges módon rajtam akarja megélni a nőiességét.Bár nem vagyok tini,de túl öreg sem,fő iskolára járok így hétvégente haza járok 1-2 napra így sajnos muszáj otthon aludnom.Nos úgy érzem anyámnál valami nem stimmel,úgy érzem nem mint a fiaként hanem mint férfiként tekínt rám.Azt hozzá tenném hogy apám elhagyta pár évvel ezelött,és olyan érzésem van mintha én valami pótlék lennék ő helyette.Nem tudja betőlteni az anya szerepet,mintha nem tudná elfogadni hogy öregszik..Már betgesnek érzem a hozzám való viszonyulását..2012. máj. 3. 11:13
21/22 A kérdező kommentje:
Most csak magamból indulok ki,volt egy barátnőm akit halálossan szerettem és ezt ki is mutattam,a végén már menekűlt tőlem,mert mg folytottam.Van egy határ amit be kell tartani és nem illik az ember arcába és aurájába belemászni!!
2012. máj. 4. 11:17
22/22 A kérdező kommentje:
Azt akartam kihozni az egészből,még ha igazad is van,hogy a tulzó szeretet folytó és zavaró tud lenni,ami már nem örömet hanem szorongást okoz.Mindenkinek meg van a szabad lelke és azt a tulzó szeretettel meg lehet ám nyomorgatni rendessen.
Ez olyan dolog hogy valakire rá akarod tukmálni hogy már pedig én akkor is szeretlek,de mivan a ha másik erre nem vevő ilyen erős formában?
2012. máj. 4. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!