Ez nem normális igaz? Anyám miért rajtam akarja kiélni a
nőiességét?
11/22 A kérdező kommentje:
ma 11:22
Szerinted nem beszéltem erről vele??Már rengetegszer!!
Már mondtam neki hogy ez így nem normális viselkedés és kifogok hívni hozzá egy orvost!!!
Rengetegszer mondtam neki hogy nekem ez így nagyon nem jó,és hogy neki sem és azt is mondtam neki hogy kezdjen el ismerkedni vagy keressen egy pasit magának vagy valami!
Erre az volt a válasza hogy hogyan amíg én haza járok??pfff
Mondom az téged ne zavarjon,mert engem meg az nem zavarna ha neked 3 pasi lenne egyszerre itt..Nem normális komolyan mondom
12/22 A kérdező kommentje:
Tanácsot várok igen és ha kell akkor nyukodtan mondjátok el hogy egy idióta,mert tudom hogy az..
Volt már barátnőd, akit bemutattál neki?
Ha nem, akkor kezdd el szépen puhítani, hogy tetszik egy lány, esetleg el is túlozhatod, hogy már összeköltözést terveztek, stb. stb.
2012. máj. 3. 11:30
14/22 A kérdező kommentje:
Persze hogy volt,eddig 3 komoly kapcsolatom volt,az egyikkettő abból 2 évig tartott 1 peddig 4 évig.Abból 2 barátnőm meg mondta hogy anyád nem normális és egy idegesítő nő személy,ez egyik kapcsolatom ő végette ment tönkre,ha nem mindegyik...
15/22 A kérdező kommentje:
az egyikkettő abból 2 évig tartott 1 peddig 4 évig
abból kettő 2 évig tartott a 3. 4 évig
16/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó lányt akivel együtt voltunk,be sem mutattam neki...érdekes és működött a dolog köztünk.A lánynak megmondtam hogy nem fogom bemutatni anyámnak mert így neki is és nekem jobb ez így.Szerencsére elfogadta és megértette.
Igazából ha már a beszélgetés sem használ neki, akkor szerintem TE nem tudsz mit csinálni. Anyukádnak meg kellene ismernie végre egy normális fazont és azzal összejönnie! Szerintem csak attól változna a helyzet! Se orvos,se más dologtól nem...Ha lenne végre egy pasija,akkor nőnek érezhetné magát és tuti leszakadna rólad kicsit!
2012. máj. 3. 12:29
bocs,de nem lehet, hogy túlságosan szereti, ha aszerettei a közelében vannak és egyszerűen csak SZERET mint a gyerekét? konkrétan nem írod le, hogy mit jelent a hozzád való viszonyulása? fogdozza a melledet, vagy megszorítja a fenekedet? Mert akkor az nem normális, de csak az, hogy rajongásig szeret mint anya a gyermekét és te vagy neki az egyetlen akit szerethet, az nem jelenti azt hogy nem normális az édesanyád, csupán azt hogy szeretet hiánya van és sajnálom, hogy ilyen szabadságvágyó gyereke van mint te.
2012. máj. 4. 11:04
utolsó vagyok, és csak a kérdésed alapján válaszoltam, a kommenteket nem olvastam el, így nem látom át a szitut!
2012. máj. 4. 11:04
20/22 A kérdező kommentje:
szabadság vágyó vagyok igen,nem szeretem ha rám akaszkodnak mert megfulladok tőle!!!ilyen vagyok sajnálom...mindig is ilyen voltam,engem meg lehet folytani a szeretettel ha túlzásba viszik,de szerintem ezzel mindenki így van,mindenkinek szüksége van levegőre és magán életre.Ráadásul szerintem egy férfi sem szereti ha túlzásba viszik a szeretet iránta,mert egy idő után folytó tud lenni,és szerintem ez férfire nőre is egyaránt igaz.Persze ha ez van amit te mondasz.
Kapcsolódó kérdések: