Mit tehetnék? Akaratlanul, de 3. lettem egy kapcsolatban.
Fél évvel ezelőtt megismerkedtem valakivel egy társkeresőn. A városban dolgozik, de egy másikban lakik.
Elkezdtünk randizgatni, nagyon megkedveltem. Hetente többször nálam aludt. Soha nem voltak arra utaló jelek, hogy lenne mellettem valakije. Annyi volt furcsa, hogy egyik közösségi oldalon sincs fent.
Sokat jártunk kirándulni, a szabadidejének nagy részét velem töltötte. Azt mondta, a szülei nyugdíjasok, így néha nekik is kell segítenie, ezért nem alszik nálam minden este. Elfogadható magyarázatnak tűnt, eszembe sem jutott kételkedni benne.
Hétvégén derült csak ki, hogy menyasszony van, aki kb 150 km-rel messzebb lakik, vagyis ott jár egyetemre.
Most én vagyok a szemét k.rva, holott nem tudtam, hogy 3. vagyok.
Az illetővel azonnal megszakítottam minden kapcsolatot. Mégis mutogatnak rám az emberek, összesúgnak a hátam mögött, hogy én voltam Xy szeretője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!