Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavarna ha szép...

Titeket nem zavarna ha szép lány lakna a szomszédotokban és még beképzelt is lenne?

Figyelt kérdés

Szóval nem a férjem miatt kérdem. nagyon szeretjük egymást a férjemmel fiatal is vagyok, szép is vékonyis, csak ezt azért irtam hogy ne hogy belém kössön valaki.

Na a lényeg!Az zavar hogy szomszédunkban lakik egy lány nálam 2 évvel fiatalabb. és nagyon beképzelt.Szinte lebeg ahogy megy. Szerintem ha tehetné földre sem lépne.

Titeket nem zavarna???Mondjuk szép is nem mondom hogy nem de minden nap elmegy előttünk és idegesit .Mert énis csinos vagyok (bár az öndicséret büdös tudom)Mégsem szállok el magamtól!Pedig nem csinosabb mint én mégsem járok úgy mint ő!Ráadásul nekem gyerekeim is vannak már neki meg nincs!

Amúgy nem is köszönünk egymásnak ,mert ha ő nem köszön hát énsem fogok.

2009. jún. 23. 16:20
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen beképzelt majomnak tűnő szőke miniszoknyás plázacica szomszédom akire eleinte csúnyán néztem, de aztán vettem a fáradtságot és megismertem. Ő is épp olyan lány volt mint bárki más, semmivel sem rosszabb vagy jobb. Barátnők lettünk, én meg rájöttem mekkora hülye voltam hogy minden k*rvának elmondtam otthon csak mert külsőre annak tűnt. Azt hiszem féltékeny voltam, és szerintem ez így van veled is, legfeljebb nem vallod be... ismerd meg, lehet kellemesen csalódnál benne, ha már úgy is sok időd van, miért ne? ;D
2009. jún. 23. 17:05
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarna, hadd legyen beképzelt, ha úgy jó neki. Szerintem neked vannak önértékelési gondjaid, és féltékeny vagy rá. Az is lehet, hogy te ezt magadnak nem vallod be, de tudat alatt ott van.

"Ráadásul nekem gyerekeim is vannak már neki meg nincs!"

Bocs, de ez számít? Nem értem, hogy ez mire lenne érv.

2009. jún. 23. 17:05
 23/51 anonim ***** válasza:
97%
Most látom, hogy lek.urváztad. Hát mit mondjak... egy anyától tényleg szép teljesítmény... :S
2009. jún. 23. 17:08
 24/51 A kérdező kommentje:

Igazad lehet:)Csak hogy azért annyi időm nincsen hogy társalogjak mivel nekem 2 baba várja anyucit hogy etessem altassam. van időm,igaz,de a témánk és az érdeklődési körünk nagyon más!Nemtudom kijönnék-e vele:)

De eléggé felmérgelt a menésével.

Az az igazság hogy lehet van bennem féltékenységis .

Csak tudod elinte nem is zavart ,de mostmár telik be a pohár,mivel minden nap látom!Ő szerintem úgy érzi hogy én felnézek rá hogy ő milyen szép vagy nem is tudom.

2009. jún. 23. 17:08
 25/51 A kérdező kommentje:

Bocsánat,de tényleg nagy k.....

idegesit!Mit csináljak zavar tutira zavar!azért énis emberből vagyok

2009. jún. 23. 17:10
 26/51 anonim ***** válasza:
96%

Engedd közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet!

Én azt mondom, tedd félre a féltékenységedet, és barátkozz össze vele: ha másért nem, akkor azért, hogy szemmel tudd tartani :)

Amúgy szerintem ha legyőzöd a féltékenységedet, lehet, hogy magad is meg fogsz lepődni bizonyos dolgokon.

Egyébként én nem vagyok féltékeny a velünk szemben lakó lányra, mert elégedett vagyok magammal :)

2009. jún. 23. 17:25
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Ő pontosan kérdezhetné ugyan ezt"a szomszédomban lakik egy nagyon beképzelt lány mit tegyek?"Figyelj már ki érdekel hogy te csinos vagy meg vékony?Te mivel vagy külömb mint ő?
2009. jún. 23. 17:28
 28/51 A kérdező kommentje:
hát énis elégedett vagyok magammal .de akkor nemtudom miért vagyok mégis valamilyen szinten féltékeny. rá!
2009. jún. 23. 17:31
 29/51 anonim válasza:
95%

Engem nem a szomszédod idegesít hanem te!

Nem kell lepontozni nem bunkóságból írom, de írtad, hogy nem az zavar, hogy szép, csinos, beképzelt, hanem hogy a szomszédod. Nem mindegy, ha egy r*banc?? Nem kell a szembeszomszéddal puszipajtársnak lenned, egyszerüen fordulj a kertedben a másik irányba. Abban pedig én is kételkedek, hogy te egy felnőtt, értelmes férjes asszony vagy.

2009. jún. 23. 17:39
 30/51 anonim ***** válasza:
94%
nem tudom a 17:01-es válasz mivel rosszabb, mint aki azt írta, hogy le kell pofozni vagy leköpni.....
2009. jún. 23. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!