Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavarna ha szép...

Titeket nem zavarna ha szép lány lakna a szomszédotokban és még beképzelt is lenne?

Figyelt kérdés

Szóval nem a férjem miatt kérdem. nagyon szeretjük egymást a férjemmel fiatal is vagyok, szép is vékonyis, csak ezt azért irtam hogy ne hogy belém kössön valaki.

Na a lényeg!Az zavar hogy szomszédunkban lakik egy lány nálam 2 évvel fiatalabb. és nagyon beképzelt.Szinte lebeg ahogy megy. Szerintem ha tehetné földre sem lépne.

Titeket nem zavarna???Mondjuk szép is nem mondom hogy nem de minden nap elmegy előttünk és idegesit .Mert énis csinos vagyok (bár az öndicséret büdös tudom)Mégsem szállok el magamtól!Pedig nem csinosabb mint én mégsem járok úgy mint ő!Ráadásul nekem gyerekeim is vannak már neki meg nincs!

Amúgy nem is köszönünk egymásnak ,mert ha ő nem köszön hát énsem fogok.

2009. jún. 23. 16:20
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
92%

ÈN azt gondlom, hogy te rettentöen unatkozol, ha arra van idöd és energiád, hogy a szomszéd lány járása´n, viselkedésén gondolkodsz.

Más max észreveszi az ilyet, vagy megjegyzi, de nem nyit róla internet forumot, szerintem keress magadnak elfoglaltságot.

Ja és szerintem neked férjed sincs, hanem otthon unatkozó diák vagy, akit a szülei nem irattak nyári táborba a szomszéd lányt meg igen.

2009. jún. 23. 16:50
 12/51 A kérdező kommentje:

a másik dolog meg az,hogy én régen mikor nem itt laktunk ,akkor volt hogy otthoni ruhában kimentünk az utcára meg minden.Most ezt megsem teszem mivel úgy gondolom hogy le ne nézzen.Sokmindenkit lenéz!Pont szembe lakik velünk:(

És libeg szószerint .műszempilla minden játszik már a kis k..

2009. jún. 23. 16:55
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
egyreszt nem ertem hogy ersz ra ilyenekkel foglalkozni, komolyan ezek a fontos dolgok az eletben?! masreszt ha van eszed, nem mondod el a ferjednek, hogy miket gondolsz, mert az irigyseg sokat levon a te szepsegedbol...
2009. jún. 23. 16:56
 14/51 A kérdező kommentje:

Utólsó!!!!Most mond meg miért nem irnám be ha diáklány lennék?????Miért???úgysem ismertek engem,mért nem irhatnám le az igazat?

Itthon vagyok gyeden amúgy meg. minden nap látom mivel szinte egséznap kint vagyok a kertben.

2009. jún. 23. 16:57
 15/51 A kérdező kommentje:
bocsánat utólsó előtti mivel egyszerre irtuk az előttem szólóval
2009. jún. 23. 16:58
 16/51 anonim ***** válasza:
95%

Mit érdekel téged egy másik lány? Bármilyen szép vagy, tuti, hogy csak a ti városotokban vagy falutokban lakik még 20 nálad szebb. Nem ez a lényeg. Közhelyek:

A szépség múlandó... A szépség belülről jön... stb.

De igazak. A szépből is lehet csúnya /bár kinek mi a szép... /de a kedves, megértő, jó kedvű, odafigyelő, okos feleséget soha nem cseréli el a férje egy szebb nőre. Mert nem ez számít. Ha pedig igen, akkor az a nő rosszul ment férjhez. Engem egy szép nő sem zavar, akkor sem, ha szárnyai nőnek, és úgy közlekedik. Legfeljebb megcsodálom. De én pont úgy szeretem magam, amilyen vagyok. És képzeld, nincs belőle hátrányom. Neked sincs. Ne törődj vele!

2009. jún. 23. 16:59
 17/51 A kérdező kommentje:
Utólsó! elgondolkodtató a válaszod,de igazad lehet köszönöm:)
2009. jún. 23. 17:01
 18/51 anonim ***** válasza:
38%

Ne viccelj! Idióta p.csa és kész.

Attól, hogy műszempillája van meg minden, attól egy szemet nem értékesebb, mint Te. Gondolhatod, hogy az ilyen mire kell a pasiknak! Hát én nagyon nem foglalkoznék Vele. Szép vagy Te is, csinos is és még értékes is. Ő meg egyszerűen ribi és kész :D Már csak azért sem foglalkoznék vele, mert a Te életed tartalmas, az Övé meg egy léggömb, ami nagyon hamar kipukkad majd és egy kiélt senki lesz.

2009. jún. 23. 17:01
 19/51 A kérdező kommentje:
utolsó még annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy engem nem érdekel ha elmegy melettem egy szép,de nagyon beképzelt nő,hanem itt most az a lényeg hogy a szomszédom!ez az egyetlen ami zavaró számomra!
2009. jún. 23. 17:03
 20/51 A kérdező kommentje:

az előbbit utólsó előttinek szántam,bocsánat!Már megint úgy jártam mint az előbb egyszerre irtam a vlaszadóval!!

utolós köszönöm a szép szavakat!

2009. jún. 23. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!