Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudtok tanácsolni ebben a...

Mit tudtok tanácsolni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
4éve vagyok együtt a párommal.Van egy közös gyerekünk aki 6hónapos.A párommal nagyon sok problémáim vannak tavaly vettem fel hitelt azt mondta segít tőrleszteni és azóta sem segített,de még 1forinttal sem.Most Apám lakásában lakunk,de valamiért nem akarja rendesen fízetni a rezsit csak ő tudná fizetni mivel én GYESEN vagyok.Mindenkivel elhiteget mindent és valamiért bíztunk benne.Ráadásul 2házzasságon van túl és az elsőből van egy lánya akinek se gyerektartást nem fizet,de nem is tartja vele a apcsolatot pedig 14éves a lánya.Tudom,hogy a párommal soha nem fogok előre haladni.Mit tudtok tanácsolni?Mit tegyek?37éves a párom én 24.Várom válaszotokat!
2009. jún. 23. 16:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Miért nem adod bölcsibe a gyereket? Keress bölcsödét, menj el dolgozni, rúgjad ki, és el tudod tartani magatokat.
2009. jún. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!