Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit tudtok tanácsolni?
A kedvesem, vagy volt kedvesem, tegnap kimondta, hogy legyen vége. Mert 8éves kapcsolata lett vége március környékén, és nem tud megnyílni nekem. Kb 2hónapja vagyunk együtt, mindent megtettem neki, hogy éreztessem, hogy szeretem és hogy én képes vagyok várni rá, de ő azt mondta, hogy inkább legyen vége, mert úgy érzi, mintha kihasználna, hisz nem tudja viszonozni az érzelmeket, amiket tőlem kap.
De rettenetesen hiányzik, nagyon megfogott a mosolya, a kisugárzása, a szeme.
Egyszerűen nem tudom, hogy most mi a fenét csináljak? Kicsit hagyjam magára, és ha eljön az idő akkor talán van rá esély, hogy újra együtt?
vágd a fejéhez, hogy egyáltalán nem használki! és szrem te jobban tudom és észre is vennéd ha kihasználna!:)
gratulálok a 8 éves kapcsolatnak:)
és sok sikert:)
nem, nem velem volt 8éves kapcsolata.
én új kapcsolata vagyok
és mondtam is neki, hogy nem használ ki, de semmi, és nem tudom, hogy mit csináljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!