El fog hagyni? Mit tehetnék?
Harmincas nő vagyok. Férjemmel nagyon fiatalon házasodtunk és jöttek sorban a gyerekek. Teljesen lekötött a család, a gyereknevelés, a háztartás és igazából soha nem volt bennem másra vágy, hogy dolgozzak vagy tanuljak. Nehezen ismerkedem, nem szívesen járok társaságba. A férjem munkája sem izgat különösebben. Meghallgatom, amit mesél róla, de csak udvariasságból, mert engem ez nem annyira érdekel. Ő szeretné, ha eljárnánk társaságba, üzleti vacsorákra, de én rosszul érzem magam ezeken.
Nemrég felbukkant a férjem munkahelyi környezetében egy nő, aki mindenkivel közvetlen, könnyen feloldódik és mindenhez hozzá tud szólni (munkaügyekhez is).
Sajnos egyre nyilvánvalóbb, hogy a férjemnek nagyon tetszik ez a nő. Nem hiszem, hogy bármi is lenne köztük, de folyton zavarba jön, ha szóba kerül otthon, és látom, hogy teljesen megváltozik, ha a közelében van. Szerintem a nőnek sem lenne ellenére a férjem közeledése.
Félek, hogy el fogom veszíteni a férjem. Mit tehetnék? Szeretnék teljesen megváltozni, de sajnos nem megy, bármennyire is erőltetem. Sajnos egy ideje sokat veszekszünk is emiatt, félek, hogy el fog hagyni, vagy titokban összejön ezzel a nővel.
Ó, ennél rosszabb már nem lehet, úgyhogy itt az ideje, hogy változz és jobb lesz. Egy cipőben jártunk, de megjött az eszem.
Tök egyszerű a kezdet. Előszöris kitalálod, hogy mit vennél fel az üzleti vacsira és legalább 2 hétig a párodnál érdeklődsz előtte a munkahelyi dolgokról. Nem feltétlenül szakmait, lehet tök általánosat is. Mit ebédelt, honnan rendeli az ebédet. Együtt szoktak a munkatársakkal vagy egyedül? A munkaidejének a menetrendjéről is érdeklődhetsz? Kivel hánykor kávézik netán, ki milyen céges autót kapott bla-bla,okos nő vagy, tudod hogy kell kiszedni valakiből valamit gyanú nélkül. Egy csomó kérdést fel lehet tenni úgy, hogy észre sem veszi. Persze tényleg nem kell egyszerre letámadni.
Aztán jöhet a bevetés. Na, most már kíváncsivá tettél, megnézném a melóhelyedet legközelebb, ha lesz üzleti vacsi. Megnézném azt, akin folyton röhögtök....Így aztán úgy mész el a vacsorára, hogy nem fura, hogy elmész, szinte ismered a kollégáit, tudsz feléjük közeledni, hiszen tudod, hogy jár fallabdázni a Jani meg a Peti és emellett utánanézel azért, hogy mit is csinál a cég. Nehogy ott tudd meg és lepődj meg, hogy már egy fél éve duzzog a férjed, mert nem kapja meg a céges kocsit.
Ha ottvagy a vacsin, legyén nő, nem pedig anya. Persze a stílusodon érezhető lesz és rendjén is van, hogy észnél lévő, felnőtt ember vagy, aki felelős a gyerekeiért és persze mint magánember, értékes. Ne feledd, hogy a férjedet ezután rólad is megítélik, így viselkedj ennek megfelelően.
Kezdj magaddal valamit. A pasik szeretik, ha egy nő tudja, hogy mit akar. Nem szeretik a kesergést, hogy ők a gyerekvállalások miatt már fel is adják és ellustultak, jobb nekik otthon. Bár partnerek ebben és úgymond együtt tudnak ezzel érteni vagy együttélni, de nem fogadják el.
Sehogy nem találom, de a facebookon volt egy férfi búcsúlevele és visszakönyörgő levele, ami tanulságos volt. Bárkivel összejött a pasi, azok teljesítették a vágyait (többnyire szex téren volt ilyen). Minden kis sztori végén az jött, hogy jó lett volna, ha ezt veled éli át. Szóval kell a változatosság, a nyitottság. Igenis nézelődj a neten pózokat, ruhákat, férfi "kívánságlistákat", és finoman kezd el adagolni.
Mindent lassan vezess be, mert egyrészt a túl sok furán is jön ki meg nem épül be a mindennapjaidba, erőltetett lesz.
Bár a pasik rendetlenek, de a rendet és a finom kajákat szeretik, ezért itt nem fűzök hozzá többet, bár sok időbe telik....főzz jól és tarts rendet. (ezt én is utálom :) )
Öreganyáink is megmondták, hogy a nő a kulcs, a francba, igazuk volt. Ilyenkor jövünk rá, amikor mi is bajban vagyunk. Ja, és én elkedztem járni heti kétszer tornázni. Mivel nincs munkám, ezért délelőtt megyek, mikor ovi/iskola van. Hát hallod, nehezen szántam rá magam, de már egy hónapja csinálom és igényem lett rá és a közérzetem is jobb.
Kicsit tessék erőltetni a változást, de ne változz meg teljesen, ahogy írtad. Valami van benned akkor is, amiért feleségül vett. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!