Miért van az, hogy ha én nem hívom a családot, illetve barátokat, akkor senki sem?
Figyelt kérdés
Úgy értem a kapcsolatok ápolásáért már sokszor úgy érzem nyomulok az állandó szervezés, telefonálgatás miatt, mert ha én nem emelem meg a telefont akkor senki nem hív, de ha én nem hívom őket akkor a szememre vetik? Másnál is van így?2012. máj. 2. 08:58
11/11 anonim válasza:
Egyébként érdekes, most ugrott be: van egy "baráti" (?) házaspár, febr. végén megkértek, hogy készítsem el az asszonyka adóbevallását. (Egyébként évek óta én csináltam)
Szóltam nekik márc. elején (valahol a nőnap környékén) hogy készen van, szóljanak, hogy ott a napokban mikor jönnek el érte, aláírják, dumcsizunk, vendéglátás stb. a részemről. Én be is vásároltam, (süti, pia stb.) vártam a telefonjukat.
Valahol márc 20.-a körül szóltak, hogy erre járnak felém, de nem jönnek fel, vigyem le a bevallást a ház előtti játszótéren találkozzunk. Oké!
Azóta nem hívtam őket, és ők sem engem! ???? Baráti házaspár??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!