Nagyon úgy állunk, hogy véget ér 4 éves kapcsolatunk. Van egy tíz hónapos kisfiunk. Mindenen veszekszünk, de a legfőbb ok ami miatt vége lesz, az a férjem 18 éves lánya. Egy sz@rkavaró, örökké hazudozó kiscsaj, akiről megmondtam a véleményemet a férjemnek kerek perec. Persze neki nem tetszett. Van még sok minden más is, de azt hosszú volna itt leírni. Nem tudom mi tévő legyek.....de az biztos, hogy nagyon szenvedek.
Sok ilyet olvastam már, mind szerintem egyedi eset is lehet. Hát figyelj! Ha nem a nagylánya miatt van veszekedések, lehet elgondolkodtató a dolog. Ha nem jutottok egyről a kettőre, mert meg sem hallgatjátok egymást, mert talán már nem is érdekli a megoldás? A nagylányka meg akkor kap észhez, ha az apja egyedül marad majd öreg korára is és látogatnia kell sűrűbben, vagy ha ő is pár nélkül lesz később.
2012. máj. 2. 08:38
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a kiscsaj a viták fő oka. Nem velünk él hanem az anyjával és az ő új férjével. Mindene megvan, de neki az sem elég, abszolút nincs értékítélete. Én alig tudok kijönni a havi pénzünkből, ő meg mindig követelőzik ezt meg azt. A férjem fizeti a gyerektartást rendesen, ezen felül mindig kap zsebpénzt is, de neki semmi sem elég. Mi pedig nem tudunk egyszerűen többet adni, de neki nem számít. Szóval betelt a pohár. Nem akarom azt, hogy a férjemnek választania kelljen kettőnk közül, mert az nem volna okos húzás. De az a baj, hogy rámegy a kapcsolatunk, tehát nem kimondva de mégiscsak döntött, és úgy fest nem mellettem és a fiunk mellett.....
2012. máj. 2. 10:28
3/4 anonim válasza:
Nézd! Én nem vagyok családos, de nálunk volt ilyen mostoha dolog is, és tod ilyenkor ráfoghatják, hogy te nem akarod, hogy tartsa az első gyerekével a kapcsolatot, meg ilyenek. amúgy valami mindig kell, hogy legyen ebben is nálunk anyu is hiába tagadta, mert amikor felvette a kapcsolatot a lányával a férje akkor meg veszekedett vele.
2012. máj. 2. 10:39
4/4 anonim válasza:
szerintem próbálj meg kicsit uralkodni magadon és higgadtabban kezeld azokat a helyzeteket amikor érzed h a te agyad és a férjedé is kezd máár elborulni. Rettentő nehéz de kontrolláld magad és mindenképp higgadtan beszélj vele. Mivel sokat veszekedtek így már gondolom mindketten ki vagytok élezve már arra is ha a másik kicsit indulatosabban vagy hangosabban mond vlamit. A lényeg h mindenképp beszéld ezt meg vle h te nem akarsz közéjük állni csak az anyagiak miatt aggódsz stb... Beszélj halkabban,lágyan és figyelj arra h hiába érzed h már ideges akkor is minél nyugodtabban beszélj és egyszer megfog hallani.
Mindenképp kerüld a további veszekedést,ha olyan akkor hagyd rá,de ha nem akkor inkább fogd vissza magad és úgy mond el h mire gondolsz stb... a lényeg h HIGGADTAN! és jó esetben egy idő múlva ő se lesz már annyira kiéleződve a veszekedésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!