Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy hagyjon békén?

Mit csináljak hogy hagyjon békén?

Figyelt kérdés

Van 1 csaj aki már régóta nem hagy békén mert járni akar velem. De ez már kajak beteges, mondtam neki sokszor szépen és csúnyán is hogy hagyjon de nem értette meg. Muszáj volt sok ember előtt beégetni de nem használt. Ha meglát az utcán vagy valahol akkor mindig jön hozzám mintha kitudja mekkora haverok lennénk, én meg úgy csinálok mintha észre se venném. Egyszer valamiért megdugtam és fél év múlva eszébe jutott és azt hazudta, hogy terhes tőlem, persze azóta sincs sehol a gyerek és nem is volt. Egyszer azt is hazudta hogy én megkértem a kezét meg ilyen baromságok. Mindenkinek azt mondja,hogy járunk pedig ha ő lenne az utolsó nő a világon akkor se kellene mert undorító. Brutális dolgokat tud kitalálni. Mit csináljak? Le lehet állítani valahogy?

22/F

2012. máj. 1. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi ez az Npc szar?
2012. máj. 2. 14:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Newpest City
2012. máj. 2. 14:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Nyílván azért nyomul rád a csaj, mert képtelen vagy higgadtan és józanul, komolyan és keményen a szemébe nézve megmondani neki, hogy ne is reménykedjen. Egyszer együtt voltak, a többit felejtse el, te is azt teszed.

Rá kéne állni azokra a csülkökre, emberke! És nem szívnál be szociopata hisztérikákat magadnak.

2012. máj. 3. 17:47
 14/18 anonim válasza:
28%
én azt csinálnám hogy: VISSZAKÉZBŐL POFÁNRÚGOM...
2012. máj. 3. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Valszeg jól nézel ki, ne nézz ki jól :D
2012. máj. 4. 14:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Kösz :D
2012. máj. 4. 23:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, te sem lehetsz nagyon különb, ha múltkor még jó volt neked a lány szexre, most meg már látni sem bírod.

Meg van a véleményem rólad.

2012. máj. 12. 16:06
 18/18 anonim ***** válasza:
sajnos betegesen szerelmes beléd. Sajnálak.
2012. máj. 12. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!