Hogyan készítsem fel magam arra, hogy anyám meg fog halni?
sajnálom ami veletek történt :(
igazából ma elesett anyukám és beverte a térdét, lehorzsolta magát és nagyon rossz érzés volt nekem. és belegondoltam, hogy ha csak azért, mert elesett ilyen rosszul érzem magam akkor mi lesz majd ha meghal??
Ne gondolj a halálra, az majd akkor jön, amikor itt lesz az ideje.
Addig szeresd úgy, hogy érezze a szereted. Cselekedj úgy, hogy örülni tudjon annak, amit teszel. Tedd őt minél boldogabbá, addig, amíg veled van, addig amíg boldoggá teheted, addig amíg örülhet. Légy boldog vele és szeresd nagyon!
Kérj bocsánatot tőle addig amíg teheted, ha még valami ügyben ezt elmulasztottad. Ne kelljen később azon bánkódnod, hogy valami elmaradt.
amikor bennem tudatosult, hogy a nagyszüleim bármikor meghalhatnak, onnantól minden esetben nagyon kedves voltam velük, sosem beszéltem tiszteletlenül, nem kiabáltam, nem látták rajtam ha apróság miatt felbosszantottak, mert nem akartam nekik fájdalmat okozni.
az egyetlen amit bánok, h nem töltöttem velük elég időt.
szóval legyél kedves anyukáddal, és csináljatok sok közös programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!