Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha az anyám...

Mit csináljak ha az anyám bagózik minden nap 3 dobozzal kb?

Figyelt kérdés
Anyu és apu naponta 2-3 dobozzal elszív de úgy hogy nincs nyitva az ablak.Holnap egy fontos versenyre megyek ahol fontos az ápoltság a jó illat.Ma kiszellőztettem amíg nem voltak itthon,de most megjött az idióta bátyám a feleségével és kint szívják a cigit.Megmostam a hajam is de már megint beissza a szagot.Iszonyat éhes vagyok de nem akarok kimenni mert az a büdös ami ott kint van elviselhetetlen.Még zárt ajtón is bejön..itt is érzem.Ha kinyitom az ablakot akkor meg nyafog hogy "jajj fázom csukd be" Bzdmeg! Elegem van már az egészből.Minden nap törölközővel a fejemen járkálok a lakásba,naponta mosom szinte az összes ruhám,és a kabátomtól elkezdve a cipőimig minden bent van a szombámba hogy még véletlen se legyek cigi szagú. Mit csináljak????
2012. ápr. 28. 19:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez elég durva. Én is erős dohányos vagyok, de minden cigi után szellőztetek. Most meg olyan jó idő van, hogy egész nap nyitva az ablak.

Hogyhogy fáznak? Rólam egész nap folyt a víz, olyan meleg volt.

2012. ápr. 28. 19:46
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon sajnálom. :( Rémes, milyen retardált szülők vannak. Az egy dolog, hogy drága, és egészségtelen, de hogy jönnek ahhoz, hogy a gyerekük egészségét károsítsák? Én erre is hoznék egy rendeletet, az fix!

Mennyi idős vagy? Már azért kérdem, mikorra lesz lehetőséget kikerülni ebből a bűzbarlangból.

2012. ápr. 28. 19:46
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Ahol gyerek van, nem szellőztetni kéne cigi után, hanem eleve kint cigizni! Az én szüleim láncdohányosként soha nem dohányoztak a házban! Mert a gyerekük egészsége legalább számított.

A párom is dohányzik, hülyét is kapnék, ha velem egy légtérben rágyújtana - ki kell mennie a lakásból. Szerencsére ez neki magától értetődő. Így is asztmás vagyok, nemhogy még az orrom alá füstöljenek. Néha a wc-ben rá szokott gyújtani, majdnem megfulladok, ha utána be kell oda mennem.

2012. ápr. 28. 19:49
 4/16 A kérdező kommentje:
légyszi olyan tanácsokat ne adjatok hogy forduljak ide meg oda..mert 1: nem tudnám hogy kéne elintézni 2: Még anyu lenne felháborodva.Nem hiányzik az nekem
2012. ápr. 28. 19:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

De akkor végül is mit akarsz tanácsként kapni? Mitől lenne jobb, ha nem mész ezzel sehova, és a szüleiddel nem beszéled meg?

Egyébként tettél fel ezzel kapcsolatban kérdést korábban? Mert rémlik ez a helyzet, ott az a kérdező törülközővel a fején mászkált.

2012. ápr. 28. 19:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A "dohányzóba" tegyél egy kis tálba klór meszet, arra csöppents egy pár csepp ecetet. A keletkező gázt pedig szellőztesd ki. A szekrény tetejére rakhatsz ecetes, vagy vizes szivacsot, azok beszívják a dohányfüstöt.Használj füstölőt a szobádban, és légfrissítőt.
2012. ápr. 28. 19:55
 7/16 A kérdező kommentje:
nem nem tettem..de azért az elég dúrva ha másoknál is ez van...Egyébként szerintem nem nekem kéne itt kérdéseket feltenni hanem anyuéknak hogy hogy szokhatnának le..Én áldozok az időmből azért hogy hogy tudnék megszabadulni attól amit Ők csinálnak.Hát ez szép....
2012. ápr. 28. 19:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Ragassz az ajtódra gumicsíkot, hogy légmentesen zárjon. Akkor nem megy be a cigiszag. És résnyire azért legyen nyitva az ablak a szobádban. Ennél többet sajna nem tehetsz.
2012. ápr. 28. 19:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Légfrissítőt mindig használok most épp air wicket ami elég jól beválik.Amúgy az a gáz ami keletkezik nem veszélyes? És az ecetestől nem lesz ecet szag a lakásba?
2012. ápr. 28. 19:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Hányszor teszed még ezzel kapcsolatban a kérdést?Beütöd a keresőbe,hogy cigifüst ellen például,aztán kidobja hogy mit lehet tenni - leszokni nem fognak - vagy menj máshová lakni.
2012. ápr. 28. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!