Mit csináljak ha az anyám bagózik minden nap 3 dobozzal kb?
Hát ez elég durva. Én is erős dohányos vagyok, de minden cigi után szellőztetek. Most meg olyan jó idő van, hogy egész nap nyitva az ablak.
Hogyhogy fáznak? Rólam egész nap folyt a víz, olyan meleg volt.
Nagyon sajnálom. :( Rémes, milyen retardált szülők vannak. Az egy dolog, hogy drága, és egészségtelen, de hogy jönnek ahhoz, hogy a gyerekük egészségét károsítsák? Én erre is hoznék egy rendeletet, az fix!
Mennyi idős vagy? Már azért kérdem, mikorra lesz lehetőséget kikerülni ebből a bűzbarlangból.
Ahol gyerek van, nem szellőztetni kéne cigi után, hanem eleve kint cigizni! Az én szüleim láncdohányosként soha nem dohányoztak a házban! Mert a gyerekük egészsége legalább számított.
A párom is dohányzik, hülyét is kapnék, ha velem egy légtérben rágyújtana - ki kell mennie a lakásból. Szerencsére ez neki magától értetődő. Így is asztmás vagyok, nemhogy még az orrom alá füstöljenek. Néha a wc-ben rá szokott gyújtani, majdnem megfulladok, ha utána be kell oda mennem.
De akkor végül is mit akarsz tanácsként kapni? Mitől lenne jobb, ha nem mész ezzel sehova, és a szüleiddel nem beszéled meg?
Egyébként tettél fel ezzel kapcsolatban kérdést korábban? Mert rémlik ez a helyzet, ott az a kérdező törülközővel a fején mászkált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!