Mit csináljak ha az anyám bagózik minden nap 3 dobozzal kb?
Figyelt kérdés
Anyu és apu naponta 2-3 dobozzal elszív de úgy hogy nincs nyitva az ablak.Holnap egy fontos versenyre megyek ahol fontos az ápoltság a jó illat.Ma kiszellőztettem amíg nem voltak itthon,de most megjött az idióta bátyám a feleségével és kint szívják a cigit.Megmostam a hajam is de már megint beissza a szagot.Iszonyat éhes vagyok de nem akarok kimenni mert az a büdös ami ott kint van elviselhetetlen.Még zárt ajtón is bejön..itt is érzem.Ha kinyitom az ablakot akkor meg nyafog hogy "jajj fázom csukd be" Bzdmeg! Elegem van már az egészből.Minden nap törölközővel a fejemen járkálok a lakásba,naponta mosom szinte az összes ruhám,és a kabátomtól elkezdve a cipőimig minden bent van a szombámba hogy még véletlen se legyek cigi szagú. Mit csináljak????2012. ápr. 28. 19:45
11/16 anonim válasza:
Most a cigiszag jobb mint az ecetszag?
12/16 A kérdező kommentje:
Hányszor írjam még le hogy nem tettem ki kérdést???Mit nem lehet érteni? Szerinted nem néztem már meg?? Olyanokat írnak hogy vegyek szagelszívót.Miből?
2012. ápr. 28. 20:11
13/16 anonim válasza:
Ez elég durva, hogy ennyire nincsenek tekintettel a gyerekükre.
14/16 anonim válasza:
Egy kicsi ecetszag lesz, de azért kell szellőztetni. Ezt a klórmeszes megoldást pedig akkor csináltam, amikor nagy házibulik voltak nálam. Kereszthuzat, és kimegy a szag.
15/16 anonim válasza:
Semmit nem tehetsz. Nálunk van cigifüst. Hányadék a lakás. A nem szellőztetés miatt feketepenész is van. Októbertől áprilisig emiatt torokgyulladásom van(volt..) évek óta. Már csak ritkán lakok otthon, de 2 nap alatt bedurran a torkom. Állati jó.
16/16 anonim válasza:
hát ez már durva.. én is dohányzom, de könyörgöm a lakásba elvből sem, pedig én csak a pasimmal élek.. mindig kint a teraszon, még télen is.. mond meg nekik h kint bagózzanak, mert idegesít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!