Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmenjek így pizzázni?

Elmenjek így pizzázni?

Figyelt kérdés

Anyám nem akar főzni,mert azt mondja nincs pénze. Nekem van 1000Ft-om de ha oda adom neki akkor abból cigit venni. A múlt hónap végén is ez volt,oda adta neki az utolsó ezresem h legyen kaja,de ő cigit vett,meg kenyeret és parizert.

Hívtak barátnőim hogy menjek pizzázni velük. Lenne rá pénzem de büntudatom h én jól lakok anya meg nem.

De nem a múlt hónapban,hanem az elötte lévőben akkor nem a pénzt adtam neki,hanem vettem tésztát,meg tejfölt. meg egy akciós olajat. Akkor lebaszott hogy ő jobban tudta volna mi kell itthonra,legközelebb a pénzt adjam-. Mikor azt adtam a fenti dolog történt.

2012. ápr. 30. 14:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ja igen-igen, ne kajálni menj el, hanem boltba vásárolni, tovább kitart.
2012. ápr. 30. 15:42
 22/31 anonim ***** válasza:
Ugyan minden jogod meglenne, hogy elmenj pizzázni, de szerintem is sokkal jobb lenne, ha anyukádat megkérdeznéd mi kéne otthonra, és elmennél bevásárolni.
2012. ápr. 30. 16:28
 23/31 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lakj jól, ha anyukád éhezni akar a cigiért, az az ő döntése.
2012. ápr. 30. 16:59
 24/31 anonim ***** válasza:
Akik most elküldik pizzázni a kérdezőt, mert szerintük úgy igazságos, hogy ha anyunak cigi, akkor gyereknek pizza, belegondoltak, hogy holnap is enni kell??
2012. ápr. 30. 18:41
 25/31 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem pénz így semmiképpen se adj, menj pizzázni, vagy menj a boltba kaját venni. A bolt annyival jobb, hogy ha főzöl valami olcsóbb kaját, akkor abból talán másnapra is marad, és jobb, mint a másnapos pizza. Anyudnak is adhatsz belőle, így mindenki jól jár.

:-)

Persze lehet így is le fog cseszni, de ne törődj vele, a nikotin függők ha nem jutnak cigihez nagyon idegesek lesznek.

A sajtos tejfölös tészta pl jó ötlet, olcsó is, de tésztából rengeteg mindent lehet és többnyire mind olcsó.

Meg főzelékek, pl krumpli, borsófőzelék, nézz körül a neten, mihez mi kell. Egyik sem bonyolult és sok készíthető belőlük egyszerre.

2012. ápr. 30. 18:50
 26/31 anonim ***** válasza:
53%

Auchanban most akciós a Ragazza márkájú tészta (80-90 Ft/zacskó).

Káposztás tészta, krumplis tészta, tejfölös tészta, lekváros/ízes tészta, grízes tészta, kakaós tészta, fahéjas tészta, túrós tészta, diós tészta, mákos tészta, stb...nagyon finomak.:-)

2012. ápr. 30. 19:23
 27/31 anonim ***** válasza:
67%

-Tésztát főztem szívem! Mit tegyek rá?

-A fedőt, oszt' takarodj vissza anyádhoz:)

2012. ápr. 30. 19:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, ha leb.sz.... Jól tetted, amit tettél a múltkor. Vegyél alap élelmiszereket, amiből lehet főzni és ne foglalkozz azzal, mit mond az anyád. Mondjuk krumpli paprikás krumplinak, egy pár olcsóbb virsli (össze karikázva a krumpliba), egy üveg lecsó, amit pár darab paprikával és 2-3 tojással dúsíthatsz, esetleg rizs hozzá, ha még belefér és 2-3 napra meg van oldva a kajátok. Anyukád meg (megbocsáss, de) nagyon felelőtlen... Minimál bért keres, nincs pénz kajára, de arra a nyavalyás bagóra van.... Őrület, hogy te vagy az érettebb gondolkodású, nem ő....
2012. ápr. 30. 22:18
 29/31 anonim ***** válasza:
52%
Ne kérdezze meg az anyját, mert a cigi lenne a legfontosabb. A tészta meg nem valami laktató, a túró, sajt meg túl drága rá. Egy paprikás krumplit azért nem nehéz megfőzni, vagy egy üveges lecsót némi paprikával összefőzni tojással dúsítani.
2012. ápr. 30. 22:22
 30/31 anonim ***** válasza:

Hát igen, az éveken át tartó, szar munka minimálbérért tönkreteszi az embert, depressziós vagy nagyon ideges lenne már a helyzettől, a cigi kicsit megnyugtatja, szar dolog a csóróság :(

Ne adj neki pénzt soha, vásárolj te a boltból amit kell.

2012. máj. 1. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!