Elmenjek így pizzázni?
Anyám nem akar főzni,mert azt mondja nincs pénze. Nekem van 1000Ft-om de ha oda adom neki akkor abból cigit venni. A múlt hónap végén is ez volt,oda adta neki az utolsó ezresem h legyen kaja,de ő cigit vett,meg kenyeret és parizert.
Hívtak barátnőim hogy menjek pizzázni velük. Lenne rá pénzem de büntudatom h én jól lakok anya meg nem.
De nem a múlt hónapban,hanem az elötte lévőben akkor nem a pénzt adtam neki,hanem vettem tésztát,meg tejfölt. meg egy akciós olajat. Akkor lebaszott hogy ő jobban tudta volna mi kell itthonra,legközelebb a pénzt adjam-. Mikor azt adtam a fenti dolog történt.
Te dolgozol már? Vagy ez ezres nem anyukádtól van?
Szar dolog a nikotinfüggőség és az is igaz, hogy elveszi az étvágyat ideig óráig, de azért ez elég gáz, sajnállak.
Én a helyedben mégsem pizzára költeném, esetleg beszéld meg a barátnőiddel, hogy vesztek fagyasztott pizzát fele annyiért és otthon megsütitek, még üdítőre is jut meg anyukádnak egy szelet.
Milyen anya az ilyen?
Egy normális anya mindent megtenne, hogy a gyereke ételhez jusson, még a saját örömforrásáról is lemondana...
A legtöbb rossz helyzetben élő család cigire költi a pénzt, mert stressz meg faszom tudja, de ha nem cigiznének talán maradna egy kis pénzt kajára, meg számlákra.
Bocs, nem ez volt a kérdés.
Szerintem menj el egyedül kajálni, ne adj neki pénzt, és ne legyen bűntudatod, ő kielégítheti a vágyait cigi által, de te az éhségedet nem csillapíthatod, neki kellene bűntudatának lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!