Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmenjek így pizzázni?

Elmenjek így pizzázni?

Figyelt kérdés

Anyám nem akar főzni,mert azt mondja nincs pénze. Nekem van 1000Ft-om de ha oda adom neki akkor abból cigit venni. A múlt hónap végén is ez volt,oda adta neki az utolsó ezresem h legyen kaja,de ő cigit vett,meg kenyeret és parizert.

Hívtak barátnőim hogy menjek pizzázni velük. Lenne rá pénzem de büntudatom h én jól lakok anya meg nem.

De nem a múlt hónapban,hanem az elötte lévőben akkor nem a pénzt adtam neki,hanem vettem tésztát,meg tejfölt. meg egy akciós olajat. Akkor lebaszott hogy ő jobban tudta volna mi kell itthonra,legközelebb a pénzt adjam-. Mikor azt adtam a fenti dolog történt.

2012. ápr. 30. 14:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nincs pénze? Se nyugdíj,se fizu,egyáltalán semmi pénze?Miből él?Ha mégis van pénze csak elkölti idő előtt olyan felesleges dolgokra mint a cigi akkor ő sem érdemli meg hogy tekintettel legyél rá.Ebben az esetben pizza.Megmondhatod neki hogy untad a parizert és valami normálisabb főtt kaját vártál volna ebédre.
2012. ápr. 30. 14:54
 12/31 anonim ***** válasza:
De 1000-esből kijön egy csomag akciós túró,1 kis tejföl és lehet túróstésztát főzni.Finom és kiadós.Vagy kijön 20 tojás ami legalább 2-3 napra elég rántottának 2 embernek.Nem kifejezetten ebédre való kaja de megfelelő.
2012. ápr. 30. 15:00
 13/31 anonim ***** válasza:

Te dolgozol már? Vagy ez ezres nem anyukádtól van?

Szar dolog a nikotinfüggőség és az is igaz, hogy elveszi az étvágyat ideig óráig, de azért ez elég gáz, sajnállak.

Én a helyedben mégsem pizzára költeném, esetleg beszéld meg a barátnőiddel, hogy vesztek fagyasztott pizzát fele annyiért és otthon megsütitek, még üdítőre is jut meg anyukádnak egy szelet.

2012. ápr. 30. 15:01
 14/31 A kérdező kommentje:
Diák munkázni szoktam,és abból maradt még meg ez az ezres.
2012. ápr. 30. 15:09
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó idő van. ha csajos programot akartok akkor inkább menjetek ezúttal fagyizni. az kb 2-3száz forint. Kérdezd meg anyudat mire lenne szükség otthon. Amiket mond fontold meg. Ha te is hasznosnak találod és kifutja a megmaradt 700ből akkor vedd meg. Egy kis tészta, tejföl... tojás... De az a te pénzed! Nem kell anyukádnak adnod mert ő nem tudja megfelelően elkölteni
2012. ápr. 30. 15:17
 16/31 anonim ***** válasza:
Anyukádnak miből van jövedelme és kb mennyi havonta?
2012. ápr. 30. 15:19
 17/31 A kérdező kommentje:
dolgozik anyukám,minimálbért keres.
2012. ápr. 30. 15:31
 18/31 A kérdező kommentje:
De elmegyek boltba és veszek belőle kaját,aztán ha legfeljebb nem eszik,akkor több marad nekem
2012. ápr. 30. 15:31
 19/31 anonim ***** válasza:
70%
Kedves anyukád drogos ezért első az anyag beszerzése utánavaló minden más.Mert a dohány is egy drog csak az állam szedi a sápot nem a diler.Semmiképp ne adj neki pénzt de pizzázni se menj.Vegyél olcsó dolgokat ami tömít,tészta krumpli kenyér valami párizsi májkrém és egyétek meg.
2012. ápr. 30. 15:34
 20/31 anonim ***** válasza:

Milyen anya az ilyen?

Egy normális anya mindent megtenne, hogy a gyereke ételhez jusson, még a saját örömforrásáról is lemondana...

A legtöbb rossz helyzetben élő család cigire költi a pénzt, mert stressz meg faszom tudja, de ha nem cigiznének talán maradna egy kis pénzt kajára, meg számlákra.

Bocs, nem ez volt a kérdés.

Szerintem menj el egyedül kajálni, ne adj neki pénzt, és ne legyen bűntudatod, ő kielégítheti a vágyait cigi által, de te az éhségedet nem csillapíthatod, neki kellene bűntudatának lennie.

2012. ápr. 30. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!