Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám állandóan pénzt kér...

Anyám állandóan pénzt kér tőlem kölcsön, hogy vessek ennek véget?

Figyelt kérdés
Szar helyzetben vannak a pasijával,tudom,néha kajára se telik,de miért nem oldja meg a faszija ezt a pénz kérdést?Én már nem lakok 10éve anyámmal.Nem mondhatom hogy nincs pénzem,mert tudja hogy van.Sokszor adtam már,hogy nem kértem vissza,stb,de elegem van már ebből.Ha meg nem adok,lehet hogy lelkiismeret furdalásom lenne picit,hogy tényleg nem tud mit enni.Mindkettő dolgozik,de elég potom összegért,elmegy minden szinte az albérletre.Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
2012. ápr. 30. 12:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, ne huzd fel magad, az alap leirasodbol nem derult ki, hogy erdemtelenek anyad es a pasija...

En azt tennem a helyedben, hogy lassan-lassan leepitenem ezt az egesz "tolem fugg az egesz (volt) csalad" dolgot, es ahogy az egyik valaszado is irta, kosd le, igy nem lesz elerheto a penzed nekik. Amugy a pici lelkiismeret-furdalasodat talan ugy lehetne enyhiteni, hogy valamennyire segithetnel nekik jobb munkat talalni. Nem tudom mi a vegzettseguk, hatha lehetne valami tobb penzt fizeto helyre betenni oket. Tudod, ne halat adj az ehezonek, hanem tanitsd meg horgaszni. De ha tenyleg erdemtelenek minden segitsegre (ezt te tudod legjobban megitelni), akkor szakitsd meg veluk ezt a penzes kapcsolatot es ha emiatt nekik all majd feljebb, szakits meg veluk minden kapcsolatot.

2012. ápr. 30. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
59%
idiota vagy te! Legkozelebb fogalmazd meg egyertelmuen a problemadat. Ha meg ilyen ugyes es onellato vagy,akkor nyilvan ezt a kis piti problemat is meg tudod oldani egyedul,hogy mit csinalj az edesanyaddal,aki talan nem volt olyan szerencses az eletben,mint te,viszont a vilagra hozott es felnevelt. A piszkos ugyekbe meg senkit nem lehet belekenyszeriteni,foleg nem 18 evesen. Mentel volna el takaritani,ha kellett a penz.
2012. ápr. 30. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!