Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, h kaszinókba jár a...

Félek, h kaszinókba jár a férjem. Soha nincs pénze, de állandóan melózik, és azt hazudja, visszaforgatja a vállalkozásba?! De néha elszólja magát (évente 2x) h beugrott vhova játékgépezni.

Figyelt kérdés
Hogy lehetne lebuktatni? Nem tudom, milyen sűrűn jár, így magánnyomozót nem tudok ráállítani. Tudom, hogy nem nőhöz megy, de néha eltünedezik és utána soha sincs pénze (amúgy is alig ad haza valamit a fenti indokra hivatkozva).
2012. ápr. 21. 13:59
 1/8 A kérdező kommentje:

Elválni nem akarok, ilyet ne is írjatok, csak egyre nehezebben tudom eltartani két kicsgyerekemet és őt, mert tényleg vállalkozásfejlesztésre hivatkozva szinte semmit pénzt nem látok tőle.

Segítenem kell neki, ha tényleg játékfüggő és ehhez le kell buktatnom. :(

2012. ápr. 21. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem nyomozol te utána kicsit? Csak vannak ismerősei, barátai. Menj egyszer utána, vagy szimplán kérdezz rá, ha feldühödik egyértelműen neked van igazad. Annyira meg csak ismered a férjed hogy látod ha hazudik.
2012. ápr. 21. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézzél bele a céges papírjaiba, hogy tényleg visszaforgatja e a pénzt? Kérdezz rá a haveroktól finoman, hogy hová szoktak járni? Nézz utána, hogy van e ott játékgép? Munka utánra csinálj közös programot, hogy ne tudjon megpattanni.
2012. ápr. 21. 14:13
 4/8 A kérdező kommentje:

6 hónapos a kisebbik fiam, nem tudunk igazán közös programokat szervezni és nem is tudok utána menni. :(

Plusz Vácon lakunk és Ő Pesten dolgozik, így azt mondd, amit akar. A váci haverjaival nem nagyon jár el, inkább a melóra fogja, ha későn jön haza. Persze a kollegáit meg nem ismerem annyira, hogy kérdezősködhetnék, sőt, nyilván van egy társa, akivel eljár, ha eljár.... És az úgyis falazna neki.

2012. ápr. 21. 14:39
 5/8 A kérdező kommentje:

A céges papírok az irodában vannak, meg a könyvelőnél, akit szintén nem ismerek. Négyen vannak a cégben, mind gyerekkori pajtások, soha nem árulnák el Őt. Szóval elég nehéz a dolgom. :(

Csak a magánnyomozó jut eszembe, de annak se mondhatom, hogy legyen állandóan a nyomában és hívjon, ha betér egy játékterembe.... Annál is inkább, mert alapvetően tényleg sokat dolgozik. Csak valahol elveri a pénz egy részét, ebben biztos vagyok. :(

2012. ápr. 21. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy élettársam akivel terveztük a jövőnket, dolgozott minden nap, de pénz az egyre kevesebb volt, nekem 2 munkahelyem volt, amit az egyik helyen megkerestem az ment is az ő adósságaira a szomszéd kocsmába. Emelett elzálogositotta az összes ékszeremet, és amikor aludtam a hitelkártyámat is kicsente a pénztárcámból amit lenullázott. Jártunk házat nézni Pest megyébe, mert eladta a lakását, de csak egy rövid ideig. Aztán a lakás ára szép lassan eltűnt. Egyszer még volt 1,5 millio a szekrényben eldugva, aztán az is eltűnt amikor kérdeztem hogy hol a pénz, azt mondta értékpapirokban... Mindig tagadott, én is többször hazugsgon kaptam, de ő soha nem vallotta be, hogy szerencsejáték függő. Meg persze az alkohollal is gondjai voltak. Lebuktatni nem fogod tudni, bevallani meg nem vagy csak kevesek teszik. Én léptem bő 3 év után, nehéz volt mert nagyon szerettem, pár év múlva is volt hogy vele álmodtam. De mostmár örülök neki hogy nem tettem tönkre az egész életemet, mert egy hajláktalan lett aki egy erdőben él. Egy olyan ember aki mindig jól keresett, de az alkohol és a gép tönkretette.
2012. ápr. 23. 09:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs bizonyítékom arra, hogy játszik, csak nagyon gyanús. Elhagyni nem akarom, inkább segíteni rajta, de ehhez tudnom kell, hová tűnik el a pénze ténylegesen.
2012. ápr. 23. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, szerintem akkor csak egy megoldás lézezik, amikor hazajön ültesd le és mondd el neki őszintén, hogy ilyen dolgok járnak a fejedben és őszintén mondja el mi van, mert te kétségek közt örlődsz miatta. És hogy nagyon szereted, és segiteni szeretnél rajta és a közös életeteken, mert anyagilag egyre nehezebb, és hogy segitesz neki megoldásokat találni akkor is ha tényleg a vállalkozással vannak a problémák. Nálunk közös a vállalkozás a prommal mivel még nincs gyerekünk együtt intézünk szinte minden fontos dolgot, de az utóbbi időben hagytam csinálja egyedül, és amikor láttam hogy valami nem teljesen jól működik segitettem őt hogy helyesen tudjon dönteni illetve hogy változtassunk jobb irányba. Jól működünk igy, a vállalkozunk is megy, sokat számit hogy mennyire enged belelátni a dolgokba, de szerintem egy okos nő el tudja látni jó tanácsokkal a férjét a munkja során is. A fontos hogy érezze, hogy mellette állsz mindenben. Remélem tudtam segiteni
2012. ápr. 23. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!