Miért kell egy gyereket állandóan rendszabályozni?
Ilyenekkel én is találkoztam.A kutyások hasonlók.
Nekem nem lenne ennyi energiám ilyen sz.rokért b.sztatni a gyerekem.
A 9-10 éves gyerekes sztori durva, még azt is megmondják, merre nézhet???
A kicsiket sajnos elég sokszor kell "rendszabályozni", nekem is van 3,5 és 2 éves gyerekem, igazán fárasztó, hogy 10* kell elmondani mindent. Nem tudom, mi volt a vizesüveggel, de lehet, be kellett volna osztani az útra, az én gyerekem simán megiszik fél liter!! teát, aztán utána meg nyivákol, hogy pisi van, ha meg elfogy, akkor meg az a baja, hogy nincs több. De azért szidni nem kellene őket.
Én kevés olyan rendszabályozással találkoztam ahol értelmetlenül adogatták ki az ilyeneket(max előtte felhúzta a gyerek valamivel a szülőt...).
nem mellesleg(szerintem) 99 szabályozatlan, fegyelmezetlen gyerekre jut 1 túlszabályozott.
Sajnos gyakoribb hogy nekem kell szólnom hogy a gyerek ne rugdossa a lábamat(amiért még engem csesz le néha a szülő) minthogy túlszabályozottságot látnék.
De valóban, ez sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!