Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit szeretsz jobban? A gyereke...

Kit szeretsz jobban? A gyerekedet vagy a párodat (gyermeked apját)?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,van-e olyan,aki a párját szereti a legjobban.
2012. ápr. 29. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A gyerekemet a legjobban szeretem mint a gyerekem, a páromat pedig a legjobban szeretem mint a társam. Együtt nézzük a gyerek érdekeit és együtt a sajátunkat, itt már nincs olyan hogy ÉN.
2012. ápr. 29. 21:05
 12/21 ava87 ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani (legalább is jobb esetben). Igaz, az én férjem ne a fiam (vér szerinti) apja, később ismerkedtünk meg és házasodtunk össze. De igazából ez lényegtelen is. A fiamra nem úgy tekintek, mint egy férfire, és a férjemre nem úgy tekintek, mint egy gyerekre :) Olyan játékot meg nem szeretnék játszani, hogy "ha választanod kellene", mert miért is kellene választanom? Mindketten nagyon fontos, de különböző helyet töltenek be az életemben.
2012. ápr. 29. 22:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Én a gyerekemet. A férjemet is persze, de másképp, és most épp mély ponton vagyunk szóval egyértelmű, de ha kijövünk a mélyből is a gyerekeket fogom, viszont a férjemmel vigyázunk a kapcsinkra mert a végén valószínűleg egymásra maradunk majd ami a mindennapokat illeti. Másféle szeretés.
2012. ápr. 29. 23:45
 14/21 Bence_ ***** válasza:

Párommal lehet (lett) közös gyereke(i)m. Gyerekeimmel nem tudok párt csinálni.

Egyformán szeretem őket.

2012. ápr. 30. 00:07
 15/21 anonim ***** válasza:
A férjemet szerelemmel, a gyermekeinket pedig anyai szeretettel szeretem. Különböző szeretet, de egyforma erős! Bármelyikükért, bármikor tűzbe mennék...
2012. ápr. 30. 06:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Óh, szegény kedves 10! Persze, persze tudom a sajnálat sem szeretet. Viszont minden éremnek két oldala van...
2012. ápr. 30. 08:54
 17/21 anonim ***** válasza:

nekem még nincs gyerekem.

de azt biztosan tudom, hogy anyukámnak mindig fontosabb voltam mint akármilyen pasi. pláne amíg szükségem volt rá.

most, hogy felnőttem, teljesen normális dolog, h a párjával él, vele megy közös programokra és nem a nyakamon lóg. de ameddig kicsi voltam, addig nem passzolt le csak azért hogy pasizzon.

ha majd gyerekem lesz, tuti, h az ő érdekeit nézem majd mindig, nem fogom hagyni, hogy akármilyen hapsi meghülyítsen. a gyerekem mindig ott lesz, ha szeretem és jól nevelem, de egy férfi mindig bizonytalan.

2012. ápr. 30. 12:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem lehet így különválasztani. A gyerek azért születik meg, mert MI szeretjük egymást. És a gyermekünk kicsit én és kicsit az apukája. Belőlünk van. Mi vagyunk érte és így hárman egymásért, egy családként. Ilyent kérdezni sem lehet és válaszolni sem rá.

23N

2012. máj. 1. 15:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Előző, igen fiatal vagy még.

Attól hogy egy gyerek a szülőktől születik, nem biztos, hogy a szülők örökké szeretni fogják egymást.

Az igaz, hogy másféle szeretet és maguk módján egyformák intenzitásúak lehethek a szeretetek.

2012. máj. 1. 17:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Fiatal lennék? Mihez?

Az nem kor kérdése, hogy ha gyereket szülök valakinek, akkor azzal egy életre tervezek. Lehet, hogy a mozaikcsaládok korát éljük, de nehogy már az legyen a fura, ha valaki egy egységként gondol a gyermekére, annak apjára és magára...

Ráadásul maga a kérdés is arról szól, amikor együtt van a család.

2012. máj. 1. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!