Kit szeretsz jobban? A gyerekedet vagy a párodat (gyermeked apját)?
Párommal lehet (lett) közös gyereke(i)m. Gyerekeimmel nem tudok párt csinálni.
Egyformán szeretem őket.
nekem még nincs gyerekem.
de azt biztosan tudom, hogy anyukámnak mindig fontosabb voltam mint akármilyen pasi. pláne amíg szükségem volt rá.
most, hogy felnőttem, teljesen normális dolog, h a párjával él, vele megy közös programokra és nem a nyakamon lóg. de ameddig kicsi voltam, addig nem passzolt le csak azért hogy pasizzon.
ha majd gyerekem lesz, tuti, h az ő érdekeit nézem majd mindig, nem fogom hagyni, hogy akármilyen hapsi meghülyítsen. a gyerekem mindig ott lesz, ha szeretem és jól nevelem, de egy férfi mindig bizonytalan.
Szerintem ezt nem lehet így különválasztani. A gyerek azért születik meg, mert MI szeretjük egymást. És a gyermekünk kicsit én és kicsit az apukája. Belőlünk van. Mi vagyunk érte és így hárman egymásért, egy családként. Ilyent kérdezni sem lehet és válaszolni sem rá.
23N
Előző, igen fiatal vagy még.
Attól hogy egy gyerek a szülőktől születik, nem biztos, hogy a szülők örökké szeretni fogják egymást.
Az igaz, hogy másféle szeretet és maguk módján egyformák intenzitásúak lehethek a szeretetek.
Utolsó!
Fiatal lennék? Mihez?
Az nem kor kérdése, hogy ha gyereket szülök valakinek, akkor azzal egy életre tervezek. Lehet, hogy a mozaikcsaládok korát éljük, de nehogy már az legyen a fura, ha valaki egy egységként gondol a gyermekére, annak apjára és magára...
Ráadásul maga a kérdés is arról szól, amikor együtt van a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!