Élőben nyugalom, minden más esetben veszekedés. Miért?
Figyelt kérdés
Ha a barátommal élőben találkozom, akkor megértjük egymást, nagyon ritkán veszekedünk, szinte soha. De amint külön válunk, vagy interneten keresztül beszélgetünk, nagyon durván össze tudunk veszni. Ez miért van?2012. ápr. 28. 16:52
1/3 anonim válasza:
ezt teszi az internetes szerelem ..:\ sajnos interneten keresztül sok embernek van nagy szája /tapasztalat/
2/3 anonim válasza:
mert nem érzitek egymást úgy. Én is többet veszekszem olyankor, mert nem látom a rezdüléseit, h h reagál, nem tudom megsajnálni h szegényt megint cseszegetem, nem vonzódom hozzá hirtelen, mert nincs ott. És mert hiányzik. Meg mert van egy fanyar humora amit élőben poénnak veszek, írásban meg sértőnek néha. De hozzá lehet szokni és tudatosítani magadban h ilyenkor jobban odafigyelj.
3/3 anonim válasza:
Ugyan ez van nálunk is :( Ha nagyon mélyen belegondolok ez azért van, mert rettenetesen hiányzik, mert nincs velem és nem úgy érződik ki egy poén ahogy kéne.
Most elkezdett hiányozni... :S :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!