Hogyan tudnek megbekelni a mostohaapammal?
Figyelt kérdés
9éves koromba elváltak a szüleim . Azon apuval élek! Mikor elváltak akkor azon a nap be is költözött hozzájuk a "mostoha" apám !(nővéremhez , anyuhoz). azóta 1éve elköltöztek tőlem 500km-re azzal az indokkal hogy "mostohának " ott jobb.. anyu semmibe nézett. Most pedig ma kaptam egy hívást hogy " Szia szonja . Én vagyok az mostohád miért nem jössz hozzánk " ? .. gondoltam magamba minek mikor nem szívesen láttok.. anyuval már nem váltottam normálisan 2 szót 6éve .:\ vajon megtud-e még neki bocsájtani hogy itt hagyott? Véleményetek ?2012. ápr. 28. 16:47
1/2 anonim válasza:
Hát, nehéz kérdés. Nekem elváltak a szüleim, de az anyukám nem ment újra férjhez, apukámnak sincs új felesége. Ettől függetlenül én nem szeretem az apum. Ők 1 éves koromban váltak el. Azóta nem sokat beszéltem az apukámmal, az anyukámmal élek. Még sem szeretem az apumat. A te eseted kissé más. Úgy nevezném a helyzetünket, ami kicsit hasonló, hogy: Ismeretlen iránti utálat. Ha úgy érzed, ki tudnátok békülni, akkor a válasz nem kérdés, és jó lehet, ha nincs harag, de, nem tudhatod, hogy mennyi minden változik az emberek szívében, egészen pontosa. Ha megsérülsz,a sebedet lemossák, bekötik és te várod, hogy begyógyuljon. Ha idő előtt veszed le a kötést, talán felszakítod a sebeket. Ki tudja, ez a kérdés, szerintem a lelked mélyén már eldőlt. Ami hátra van, az a mérlegelés. Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy en tulsagosan megbocsajto eset vagyok ! es ezt mostoha nagyon szereti kihasznalni :\ juniusba leszek 15. csak akkor keresnek fel mikor fotozasra megyek vagy valami olyan dolog tortenik velem amire buszke lehet . pl : 12eves koromba kijutottam gorogorszagba fotozasra:D.. akkor is csak kihasznaltak ..:\
2012. ápr. 29. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!