Mit tegyek, hogy ne legyek magam alatt?
Figyelt kérdés
Az életem egyetlen nap alatt "felfordult", amikor arra ébredtem, hogy a testvérem nem él. Mérhetetlen fájdalmat érzek magamban és minden percemet sírással tölteném, de ezt mások miatt nem tehetem, erősnek kell látszanom. Folyton ő jár az eszemben, folyton őt látom ha behunyom a szememet, hallom a hangját és nagyon hiányzik. Sajnos egy örökölt belsőszervi "rendellenesség" okozta álmában halálát. Lehet, hogy gyáva vagyok és nem figyelek most másokra csak magamra és ez oltári nagy önzőség, de akkor se tud meghatni. Azt érzem, hogy ez így nem fair és ugyanezt érdemlem, szóval meg kell halnom! Már elérkezett az az időszak, hogy tudok jóízűen enni, de amikor végeztem az evéssel mindig lelkiismeret furdalásom lesz, hogy én itt eszek mikor gyászolnom kéne, és ő is akarna enni és mégse tud.... Semmi rosszat nem tett az életben és mégis őt büntették... ELEGEM VAN! ELEGEM! Szerintem minden fontos embernek írni fogok egy "búcsúlevelet".2012. ápr. 28. 16:27
11/13 anonim válasza:
Részvétem!
Nekem is elég sok rokonom meghalt, a nagyszüleim, az apám.
És egyet tudok mondani. Hogy attól mert meghalt még veled van. Nem a Föld alatt van, hanem ott él a szívedben, és az emlékeidben. És amíg te vele vagy ott, addig ő is veled lesz. És majd ha te nem leszel, akkor is veled lesz.
Ne öld meg magad, ő mindig veled lesz :)
12/13 anonim válasza:
Azért álmodsz ilyeneket,mert még lelkileg nem tudtam feldolgozni annak a tényét hogy nem él. Az agyad így próbál segíteni neked. Újraéled a dolgokat, sokszor és ha most még nem is érzed, de előbb utóbb könnyebb lesz. Beszélj sokat. Részvétem. Fel tudsz állni és tovább tudod csinálni mert neked ez a feladatod, neki sajnos ennyit jelentett ez az élet, de ez nem jelenti azt hogy megszűnt létezni, csak ebben a fizikai világban nem találkozhattok többet. A szívedben hordozd tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!