Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek vele jóban 1 hét alatt?
Van egy srác a suliban, akivel kb 1 éve még nagyon jóban voltam, és minden nap dumáltunk. Idővel eltávolodtunk, de nekem nagyon hiányzik. Pár hete újra dumáltunk (ő kezdeményezte), és most még jobban hiányzik. 1 hetem van, hogy újra olyan jóban legyek vele, hogy sulin kívül is találkozzunk, mivel 1 hét van már csak a suliból (végzősek vagyunk). Ha nem sikerül, akkor nem is biztos, hogy találkozunk még, max ha összefutunk véletlenül... Tehát most mindent bele kell adnom, de nem merek csak úgy leülni mellé pl. a buszon, vagy suliban odamenni hozzá csak úgy dumálni. Valami ötlet?
19/L
kezdj el vele dumálni. ezt máshogy nem lehet megvalósítani:D
keresd folyamatosan a társaságát, mond el neki h fura h régen jóba voltatok most meg már nem annyira.
kérdezz rá h írásbelik után nem lenne e kedve elmenni veled moziba v akárhova. egyeztess vele le egy közös program még jövőhéten ami később lenne. így biztos egyszer össze fogtok futni, utána meg már csak rajtad múlik:)
ui.:sok sikert az érettségihez!:)
18/f
És ha elballagtok?
Utána ott a net. Anett.
Beszélj meg vele egy talit és kész.
Után a ZUFÓK úgyis elvisznek.
Nagypapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!