Hogyan, kitől értesültél közeli hozzátartozód haláláról?
Anya hívott fel, hogy meghalt a nagyim. Épp egy társasági összejövetelen voltam, hazafelé üvöltve bőgtem a metrón, persze megbámultak, de hát akkor az érdekelt a legkevésbé.
Nagypapám a szemem láttára, anyukám karjaiban halt meg. Végignéztem, ahogy próbálja újraéleszteni.
apu hívott fel, hogy nagymamám meghalt, éppen sétáltam a városban. ott rögtön ahol voltam leültem a padkára és sírtam.
keresztanyám hívott fel, hogy másik nagymamám meghalt, épp párom zenekari próbáján voltam.
nagypapám: a kórházból hívtak a vezetékes számon, anyukám a párjánál volt, én tudtam meg először a hírt, üvöltve hívtam anyumat.
mamika: ő is kórházban volt, pont aznap voltunk látogatni. sok baja volt szegénynek, de egy tüdőgyulladás vitte el. hazafelé tartottunk a kórházból, anyumat a buszon érte a hívás. leszálltunk a következő megállóban, és megállás nélkül sírtunk.
ja, és két hónap különbség volt a két nagyszülőm halála közt. :(
Úgy tudtam meg kilencévesen, hogy meghalt az anyukám, hogy mi itthon voltunk apuval, délután akartunk bemenni hozzá a kórházba, és egyszer csak csöngetett a család egyik jó barátja azzal a szöveggel, hogy "mikor bementünk Ibolyához, már nem élt".
A mamáét pedig még anyu mondta el nekem, mert bőgött mint állat, s rákérdeztem, hogy mi a baja, és akkor mondta, hogy meghalt az anyukája. Ez meg asszem hétévesen volt.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!