Hogyan, kitől értesültél közeli hozzátartozód haláláról?
A Nagyim a saját lánya (aki Édesanyám) karjaiban halt meg, otthon nálunk a szobában, épp amikor beléptem az ebédjével. (Beteg volt, úgy etettük...)
Kedves kettes, ha friss a dolog, és még nem érzed úgy, hogy beszélni tudsz róla, nem kell megnyitni a kérdést.
Evidens azok írnak, akik már kicsit túl vannak rajta...
Anya hazajött és megmondta, hogy apa meghalt. 11éves voltam
Anya felhívott, hogy nagyapa meghalt. 18 éves voltam, Nővérem felhívott, hogy nagyika meghalt 24 voltam.
Nővérem bébiszittere jött elém a repülőtérre,és ő mondta meg, hogy anya meghalt. 33 voltam.
5: Ugye, látott már pszichiáter? Komolyan mondom, hogy jó volna. Túl sok veszteség, túlságosan korai életkorban. Nekem is ez volt.
Kérdező: sajnálom, de én erre nem tudok neked válaszolni most. Túl sok seb, és túl friss.
Még az ütő is megállt bennem. Miért látott volna pszihiáter? Úgy tűnik orvosra van szükségem ? :-))
5-ös vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!