Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyerek lesz abból, aki...

Milyen gyerek lesz abból, aki így viselkedik?

Figyelt kérdés
Rábíztuk a nagyapára a 10 éves lányunkat, egy délelőttre, mert sürgős elintéznivaló akadt. Ő megkérte egy kis apróságra, a lányom pedig azt válaszolta, hogy: "te nem mondhatod meg nekem, hogy mi csináljak, nem vagy az apám!". Bocsánatot kellett kérnie természetesen, de ez nem az első ilyen alkalom, hogy ilyet hasonló dolgot mond.
2012. ápr. 25. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elkényeztetett?
2012. ápr. 25. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Bocsi es nem kell lepontozni!

De szerintem a lanyod egy elkenyeztetett hisztis ... kislany!

Nincs befogva otthon hazimunkara minden a se...e ala van teve!

Kicsit neketek kellene megnevelni,mivel minden gyerek olyan amilyennek nevelik!!

Mar 10 eves be lehet fogni egy kis hazimunkara,elmagyararazni neki hogy nalunk idosebb embereket,nah meg a vele egykoruakat is tisztelni kell!!

2012. ápr. 25. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Az én nagyapám biztos ráütött volna a számra, ha így szólok vissza neki! De én sosem beszéltem így vele, mert a szüleim belém nevelték, hogy a nagyszüleimet és általában az időseket tiszteljem.

A kérdés az lehetne: milyen EMBER lesz abból, aki így viselkedik. Mivel gyereknek most is gyerek.

2012. ápr. 25. 18:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
most neveld meg...tapasztalat...ha most nem neveled....nagyon durva lesz....
2012. ápr. 25. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Amilyenné nevelitek, elsősorban...

Aki ilyet mond, ilyen hangnemben egy idősebb rokonnak, annak nem ez lehet az első ilyen esete. 10 évesen még nem is igazán kamasz, tehát ezzel sem lehet takarózni.

2012. ápr. 25. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyerek lesz belőle? Most gyerek. Abból, hogy néha nem viselkedik megfelelően, még nem következik, hogy kezelhetetlen lesz. Máskor hogy viselkedik?
2012. ápr. 25. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de a gyerek mindig mintát követ. Mégpedig olyat, amilyet lát.
2012. ápr. 25. 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

szerintem nekem is a számra vertek volna a nagyszüleim

hol van már az öregek iránti tisztelet...

2012. ápr. 25. 19:09
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Tudom,hogy könnyen beszélek,de ez elsősorban a szülők hibája,ők nevelték ilyennek.Nem gyanúsítgatni akarok,de amikor én ennyi idős voltam,folyton verekedtem.Apám mindenért megvert akkor és emiatt én is agresszív lettem.De persze a külvilágnak erről egy szót sem szóltak,úgyhogy a külvilág szerint én voltam a gonosz kis tetű.Ez csak az én példám,ne vedd magadra.Csak azt akarom ezzel mondani,hogy nem mindig a gyerek a hibás.Beszélgess vele,akkor minden ki fog derülni,hogy mit miért tesz.
2012. ápr. 25. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer válaszoltam ilyen stílusban mamának, kaptam is a számra apától... jogosan. Az volt az első és utolsó, h flegmázni mertem, és mai napig nem is tudom, miért mondtam. Valszeg brahiból, de nagyon bánt még ma is, pedig már 8 éve kb.

A nagyapa meg nem feltétlenül ütné meg az unokaját - pont, mert az unokája -, de nagyon jól eshetett neki.

Meg kéne nevelni a kiscsajt, mielőtt még jobban eldurvul a helyzet.

2012. ápr. 25. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!