Milyen gyerek lesz abból, aki így viselkedik?
Bocsi es nem kell lepontozni!
De szerintem a lanyod egy elkenyeztetett hisztis ... kislany!
Nincs befogva otthon hazimunkara minden a se...e ala van teve!
Kicsit neketek kellene megnevelni,mivel minden gyerek olyan amilyennek nevelik!!
Mar 10 eves be lehet fogni egy kis hazimunkara,elmagyararazni neki hogy nalunk idosebb embereket,nah meg a vele egykoruakat is tisztelni kell!!
Az én nagyapám biztos ráütött volna a számra, ha így szólok vissza neki! De én sosem beszéltem így vele, mert a szüleim belém nevelték, hogy a nagyszüleimet és általában az időseket tiszteljem.
A kérdés az lehetne: milyen EMBER lesz abból, aki így viselkedik. Mivel gyereknek most is gyerek.
Amilyenné nevelitek, elsősorban...
Aki ilyet mond, ilyen hangnemben egy idősebb rokonnak, annak nem ez lehet az első ilyen esete. 10 évesen még nem is igazán kamasz, tehát ezzel sem lehet takarózni.
szerintem nekem is a számra vertek volna a nagyszüleim
hol van már az öregek iránti tisztelet...
Én egyszer válaszoltam ilyen stílusban mamának, kaptam is a számra apától... jogosan. Az volt az első és utolsó, h flegmázni mertem, és mai napig nem is tudom, miért mondtam. Valszeg brahiból, de nagyon bánt még ma is, pedig már 8 éve kb.
A nagyapa meg nem feltétlenül ütné meg az unokaját - pont, mert az unokája -, de nagyon jól eshetett neki.
Meg kéne nevelni a kiscsajt, mielőtt még jobban eldurvul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!