Szerintetek az idősek érzik azt hogyha jön a vég?
Figyelt kérdés
A nagytatám mióta betöltötte a 80at teljesen megváltozott.Van egy elintézetlen anyagi ügyünk és most nagyon elkezdte sürgetni a dolgot,azt mondja szeretne mindent elintézni maga körül.Még rá is kérdeztem miért ennyire sürgős hirtelen erre azt mondta sose tudni mikor hal meg.Ok elfogadom,idős,de semmi betegsége nincs az apja 95éves korában halt meg.Nagyon jó kondiban van a korához képest.Állandóan ezzel a szöveggel jön hogyha valaki átlépi a 80at bármikor meghallhat.Tiszta ideg vagyok tőle,szeretném, és ezt hangoztatom is neki hogy döntse meg a családi rekordot,azaz még nagyon sokáig legyen velünk.2012. ápr. 24. 17:52
11/14 anonim válasza:
a papám megérezte. előtte elvitt egy barátja temetésére aki nem nagyon ismertem, hogy lássak ilyet. akkor nem értettem miért kell elmennem rá.
aztán egész nyáron míg ott nyaraltam sokkal több időt töltött velem mint azelőtt bármikor, nem zavart el hogy ne lábatlankodjak, játszott velem stb.
pár hónap múlva meghalt.
12/14 anonim válasza:
Nem csak az öregek érzik.
A nagyapád nem biztos, hogy a valódi véget érzi, inkább a haldokló tetsvére és a nemrég elhalt másik testvér emiatt úgy érzi, hogy ő van soron. Ebben leginkább az van benne, hogy nagyon fél.
13/14 anonim válasza:
Akit en ismertem mar szinte csak fekudt, mindig ugyanazon az oldalan, azt mondta a masikon nem tud aludni.Azon a reggelen atfordult es azt mondta most ugy fog aludni.Ra egy orara mar nem elt.93 evesen halt meg, Isten nyugosztalja.
14/14 anonim válasza:
Az én nagymamám 25 éven keresztül mondogatta, szóval ne ess pánikba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!