Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az idősek érzik...

Szerintetek az idősek érzik azt hogyha jön a vég?

Figyelt kérdés
A nagytatám mióta betöltötte a 80at teljesen megváltozott.Van egy elintézetlen anyagi ügyünk és most nagyon elkezdte sürgetni a dolgot,azt mondja szeretne mindent elintézni maga körül.Még rá is kérdeztem miért ennyire sürgős hirtelen erre azt mondta sose tudni mikor hal meg.Ok elfogadom,idős,de semmi betegsége nincs az apja 95éves korában halt meg.Nagyon jó kondiban van a korához képest.Állandóan ezzel a szöveggel jön hogyha valaki átlépi a 80at bármikor meghallhat.Tiszta ideg vagyok tőle,szeretném, és ezt hangoztatom is neki hogy döntse meg a családi rekordot,azaz még nagyon sokáig legyen velünk.
2012. ápr. 24. 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Az apai nagypapám megérezte. Ő időskori végelgyengülésben hunyt el, 83 évesen. Egyszer valahova elment, és mikor hazaért, azt mondta fáradtan a mamámnak: "Na én most lefekszem és fel sem kelek többé" És tényleg úgy lett. Nem halt meg rögtön, pár hétig otthon feküdt, alig kelt fel, gyenge volt, aztán kórházba került, és végül ott halt meg.
2012. ápr. 24. 17:55
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Apukám megérezte, előtte elbúcsúzott tőlem.
2012. ápr. 24. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
enyémek is megérezték. szerintem tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ő nyugodt lehessen.
2012. ápr. 24. 17:58
 4/14 A kérdező kommentje:

na most jól betojtam....Azért ugy konkrétan nem mondta hogy meg fog halni,azt mondta szeretne mindent elrendezni maga körül mielőtt meghal.

Lehet hatással van rá hogy 2éven belül meghalt 2testvére a felesége és most haldoklik egy másik testvére,és mind fiatalabb volt mint ő.

2012. ápr. 24. 18:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi az én nagymamám már vagy 10 éve folyton rendezkedik maga körül, mert hogy aki elmúlt hetven az már akármikor meghalhat. Hát nagyi azóta is fitt és üde, néha gyorsabb is mint én vagyok, de a dolgokat azóta is rendezgeti maga körül:)

Ők ilyenek.

Nem így viselkedne, ha érezné, hogy meg fog halni, inkább búcsúszkodna, meg hasonlók.

2012. ápr. 24. 18:03
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg 60 után van, hogy minden óra ajándék.

Egyébként igen, általában megérzik, ha jön a vég. Intézzétek el az ügyeit.

2012. ápr. 24. 18:07
 7/14 anonim ***** válasza:
a dédmamám 30 éves kora óta azt mondta, hogy mindjárt meghal. ő 90 éves korában halt meg. az apai mamámnál meg én éreztem meg, hogy meg fog halni. akkor a kórházban elbúcsúztam tőle és este meghalt.
2012. ápr. 24. 18:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Annyit még: a halála előtt a nagypapám is megváltozott tudatállapotba került.
2012. ápr. 24. 18:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Az öregek szeretnek előre tervezni. Mamáméknak is sok-sok évvel a haláluk előtt már félre volt téve a pénzükből a temetésre. Mert az ilyesmire szoktak gondolni, hogy ne a családot terheljék vele.
2012. ápr. 24. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
A mamám már 60 éves kora óta ezt hajtogatja minden nap,hogy meg fog halni és most 75.
2012. ápr. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!