Mi az amit megbocsajtanatok egy kapcsolatban a pasinak, es mi az amit nem?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 14:26
21/27 anonim válasza:
megcsalás és megcsalás más....nagyon naív az aki azt gondolja hogy létezik 20-30-40-50 éves házasság félrelépés nélkül. egyéjszakás, egyafféros félrelépést 5 évente egyszer pl megbocsájtanék...ha szeretőt tartana, az fájna...de az meg úgyis az ő baja lesz ha tart, ő fog belekattanni és ha lesz szeretője, fel fogja őrülni és egy idő után úgyis beadja a törölközőt
22/27 anonim válasza:
Anyámék 30 éves házasok, és sose csalták meg egymást. Létezik...
23/27 anonim válasza:
Azt nem bocsajtanam meg neki, ha nem en lennek neki a legfontosabb. Azt nem bocsatanam meg neki, ha nem bizna bennem feltetlenül.
Minden mas egyeb szerintem kommunikacio kerdese. Barmit meg lehet bocsatani, ha a bizalom es a szeretet megvan.
24/27 anonim válasza:
Egy kapcsolat alapja a bizalom és egy megcsalással ennek örökre vége.Ha megbocsájtunk is biztos,hogy semmi sem lesz a régi.Ha nem veszi ki részét a házimunkából az elnézhető,sőt többségében ez jellemző is,ha őszintén megmondja,hogy ez a ruha hülyén áll vagy a régi frizura jobban tetszett.Elnézhető ha pl.elfelejt egy évfordulót,névnapot stb.de őszintén sajnálja,hiszen a férfiaknál ez előfordul ha a nő valahogy sejtelmesen nem adja a tudtára.Az viszont megbocsáthatatlan,ha állandóan leszólja a főztödet,gúnyolódik a kilóidon nem próbál segíteni a bajban,nem vigasztal ha megbánt egy kívülálló, hanem még teszi alája lovat.Képtelem bocsánatot kérni ,ha még sincs igaza.Megkérdezi távirányítóval a kezében ugyan mitől vagy te fáradt?Miután munkavégeztével bevásároltál hazarohantál,mostál,teregettél,főzés előtt eltakarítottad az előző napi ebéd maradványait megnézted a gyerek leckéjét ,este pedig még kiüríted a mosogatót miközben filózol a holnapi kaján elintézni valón és még ott tornyosul a vasalni való is.
25/27 anonim válasza:
Hűtlenség, erőszakosság, lenézés, bunkóság.
Én "csak" 6 éve vagyok párommal, de az első félrelépés után repülne. Velem ne szórakozzon senki, ha én megadom neki az alapvető tiszteletet, akkor elvárom visszafele is! Márpedig nálam hűségesebb nő nem hiszem, hogy létezne.
26/27 anonim válasza:
A hazugságot a sunyiságot a gerinctelen viselkedést. Megcsalást? Egyszer meg lehet többször nem. Engem is megcsalt a párom nemrégiben, viszont volt annyi vér a pucájában, hogy elémállt, elmondta, hogy volt egy botlása és szeretne egy kicsit külön lenni, hogy átgondoljuk az egészet, mert tény nem ok nélkül volt az egész mert ugyan együtt éltünk, de elmentünk egymás mellett de azóta sokkal jobb a kapcsolatunk, valószínű ha utólag tudom meg a dolgokat nem tudtam volna megbocsátani.
27/27 anonim válasza:
Mindent megbocsátanék, ha látnám a megbánást. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!