Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy én inkább a híd alá megyek, mint hogy ezt tovább elviseljem?
A férjem annyit mondott a hisztis ribancra, hogy fogd be a szádat!
Én is tudom, hogy költözni kell, csak annyira rossz, hogy most emiatt szakadjak el a férjemtől.. Nem akarom magam kicsit se sajnáltatni, de itt van a pici babám, akivel egész nap foglalkoznom kéne, itt van a ház amit mi csinálunk nagy részt, itt van az anyósom aki kikészít teljesen, és így sincs segítségem, a párom csak. Igaz sokat foglalkozik a lánnyal amikor tud, de az nagyon kevés idő. Ha nem dolgozik akkor a házat csinálják. Barátaim nem nagyon vannak, én nem régóta lakok itt, 3 éve mióta komolyra fordult a kapcsolatom, azelőtt a szülővárosomban éltem. A férjemmel sokáig voltunk távkapcsolatban aztán mivel nekem volt kevésbé jól fizető állásom én léptem. Barátokra nem nagyon tettem szert, olyanra főleg nem, akihez oda lehetne költözni. És most szálljak fel egy utazótáskával egy buszra és menjek vissza a kicsi babámmal anyukámhoz? Akkor tényleg sohasem készül el a ház sem, ezt a kicsi segítségemet is elvesztem a párom személyében, anyukám beteg, ő sem tud segíteni. Valahogy a férjem szeretném rávenni, hogy ha kell egy icipici időre is de albérletbe menjünk..
14-16! Ekkora marhaságot....
1. nem követett el bűncselekményt (a kiskorú veszélyeztetése nem az, hogy megeteti joghurttal)
2. Elképzelem, ahogy bemegy valaki a rendőrségre, és szorongat egy joghurtos kiskanalat....és azt mondja, hogy feljelentést akar tenni..........
Jézusommmmm....
Egy megoldás van: beszélj az anyóssal. Nem fog másképp menni, csak ha megmutatod neki, hogy "merre lakik a Jóisten", ahogy nagymamám mondaná. Igenis üvöltsd le a fejét, alapjáraton tőlem már akkor kapta volna a pofont, amikor a babát a szájára veszi, de akkorát, hogy a fal adja a másikat. Ha tényleg kiborulsz és elmeséled a véleményed az anyjának, két dolog történhet:
1.) "anyuka" behúzza fülét farkát és befogja a száját = nyugalomban vagytok, amíg el nem tudtok költözni
2.) "kirak" titeket, ergo albérletbe kell mennetek.
Azt hiszem, így mindkét esetben az történik, amit akarsz, vagy békén hagy, vagy albérlet. Hajrá!
helyileg hol készül a házatok?
még pesten is találsz 35+rezsiért albit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!