Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy én inkább a híd alá megyek, mint hogy ezt tovább elviseljem?
A férjed ezt tűri, hogy a kislányotokra ilyet mond?
Oké, hogy nem ezt érdemli a férjed, de te sem ezt érdemled.
Ki tudja mikorra lesz kész a ház, addigra meg egy idegroncs leszel. Nem igaz, hogy a férjednek nem ér annyit a költözés, hogy nyugalomban legyen a felesége, meg a kisgyereke.
Én biztos leülnék vele beszélni, elmondanám, hogy a gyereknek se jó ez az állapot,mert akármilyen kicsi is, érzi.
Én tuti nem tenném ki a párom egy ilyen gonosz nőnek, ha 10szer kellene költözni egy évben, akkor 10szer költöznék, ha a családomról van szó, nincs lehetetlen!
A férjed egyszerűen nem fogja fel a helyzet komolyságát. Mivel nem ő van otthon, nem őt tartja terrorban anyósod, könnyen mondja, hogy bírd ki.
Két kisgyerekem van, én ilyen helyzetben bizony fognám a motyómat és költöznék, még ha csak ideiglenesen is.
Szépen szedd össze a dolgaidat, amit nem tudsz magaddal vinni,menekítsd át ismerősökhöz, és menj!
A férjedet csak egy ilyen blöffel tudod rádöbbenteni, hogy már tarthatatlan a helyzet.
Fizettek neki albérletet+rezsit - akkor itt jogok is vannak ám! Pl az, hogy nem rohangál be a szobátokba éjjel.
DE én is úgy látom, ahogy sokan mások: költözni kell. A férjed sem bírná ha egész nap otthon lenne, ezt meg kell értse!
Kitartást!
Szánalmas egy nő.Adj ultimátumot a férjednek,hogy vagy együtt költöztök,vagy külön,de te a kicsivel mész.Kikészít ez a nő téged.Na az én anyósom azt mondaná,hogy hisztis ribanc, kapott volna ne félj.De párom is szájba vágta volna az biztos.A gyerekemre ilyet senki nem mond.
Meg az,hogy kint kell az udvaron sétálni,mert ordít,ha sír a kicsi.Tudta mikor felajánlotta,hogy menjetek oda mivel jár egy gyerek.Viselje el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!